SGV Transport staat voor snel, goed en voordelig transport en is gevestigd in Nijmegen. SGV Transport is in 2018 opgericht en snel uitgegroeid tot een succesvol transportbedrijf. Met een team van 28 medewerkers, 21 eigen wagens en meer dan 100 koeriers – die aangesloten zijn bij SGV – doen wij er alles aan om zendingen zowel nationaal als internationaal zorgvuldig te leveren.

SGV Transport staat voor flexibiliteit, dat maakt ons bijzonder. Er wordt altijd gekeken naar de behoefte en wensen van de klant. Waar andere grote transportbedrijven een standaard werkwijze hanteren, krijgt de klant – zowel particulier als zakelijk – bij SGV Transport 24/7 persoonlijk contact. Wat de klant vraagt, voeren wij uit. Of het nu gaat om een klein pakket of een pallet, bij SGV zeggen we nooit nee.

Naast flexibiliteit staat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel, onze slogan beaamt dit: “Kwaliteit wint altijd!”. Samen met de klant kijken wij naar de juiste optie omtrent de levering. Wij garanderen dat de zending op tijd wordt geleverd, op de beste wijze en voor een voordelige prijs!