Spoedlevering?

Uw pakket binnen 30 minuten onderweg!

Spoedlevering? SGV Transport staat klaar!

Met spoed een pakket versturen? Onze ervaren koeriers van SGV Transport staan altijd voor u klaar. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, waardoor wij u in alles kunnen voorzien. Kleine pakketten, grote pakketten of pallets met spoed versturen? Alles is mogelijk bij SGV Transport! Neem contact op met onze koeriers. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Waar kunnen wij uw pakketje ophalen?

  • Onze koeriers staan 24/7 voor u klaar
  • Binnen 30 minuten onderweg

  • Nationaal en internationaal transport
  • Hoge kwaliteit

  • Snel, goed en voordelig

Dezelfde dag bezorgd met onze spoedlevering

Bij een spoedlevering wordt enkel uw levering getransporteerd. Dit gebeurt dus niet samen met andere leveringen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat uw levering zo snel mogelijk op de plaats van bestemming kan komen. Gaat het om een pakket, documenten, een fiets of zelfs een palletzending? Dit is allemaal geen probleem voor SGV Transport! Heeft u een zending die naar het buitenland moet? Ook dat is geen probleem bij SGV Transport. Wij leveren zowel nationaal als internationaal.

Internationale spoedlevering

SGV Transport is een ervaren en betrouwbare internationale koeriersdienst van express zendingen. Wij bieden snelle, veilige en kosteneffectieve internationale spoedlevering en garanderen dat uw zending op tijd op de juiste eindbestemming komt. Ons team van professionele transportspecialisten biedt superieure waarde bij elke zending, ongeacht de grootte of afstand. Bij SGV Transport zorgen we voor een persoonlijke benadering van elke zending. Wanneer je je zending via ons naar het buitenland wilt verzenden, zal ons team van ervaren specialisten de zending van begin tot eind persoonlijk afhandelen. We besteden extra zorg aan elke levering en zorgen ervoor dat je zendingen veilig, snel en tegen concurrerende prijzen aankomen. Dus als u uw pakketje wil laten versturen naar het buitenland, bent u bij ons op het juiste adres.

internationale spoedlevering

Hoe werkt een spoedzending?

Stap 1: U neemt contact op met ons via het contactformulier, het offerteformulier of bel naar +31 (0) 648684979.
Stap 2: De planning van SGV Transport spreekt met u een afhaallocatie en tijdstip af.
Stap 3: De koerier komt speciaal voor u de zending halen en rijdt direct door naar de bestemming, zodat uw pakket met spoed geleverd wordt.
Stap 4: Uw pakket komt snel, op tijd en onbeschadigd aan op de afgesproken bestemming. Ook kunt u eenvoudig de zending volgen via Track & Trace.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan direct contact op met het team van SGV Transport. Wij helpen u graag verder!

Waarom kiest u voor SGV Transport als uw koerier?

SGV Transport heeft jarenlange ervaring in het transporteren van pakketten van groot tot klein. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij u in alle transportmogelijkheden voorzien. Met onze bestelbussen kunnen wij snel en gemakkelijk de kleinere pakketten vervoeren. En met onze vrachtwagens kunnen wij zelfs meerdere pallets voor u vervoeren, ook met spoed naar het buitenland. Bent u benieuwd wat voor u de beste optie is om uw zending snel, goed en voordelig naar uw eindbestemming te transporteren? Neem dan contact op met SGV Transport en wij bespreken graag alle mogelijkheden met u door.

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast onze spoedlevering hebben wij nog meer diensten waar wij u graag mee helpen. U kunt bijvoorbeeld uw levering ook Express laten verzenden. SGV Transport biedt een snelle en veilige dienst waarmee uw zending op tijd op het juiste adres aankomt. Ons personeel staat altijd klaar om hulp te bieden en advies te geven wanneer dat nodig is. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Pakket vervoeren

Wij vervoeren pakketten in alle soorten en maten.

Pallet vervoeren

Met ons wagenpark kunnen wij 1 tot 17 pallets vervoeren

Bank vervoeren

Veilig vervoeren van uw bank is voor ons een kleine moeite.

Bed vervoeren

Een klein of groot bed vervoeren? Wij doen het voor u!

Cadeau bezorgen

Wij gaan zorgvuldig om met het bezorgen van uw cadeau.

Fiets vervoeren

Een fiets vervoeren kan onhandig zijn. Bezorging van een fiets is voor ons een kleine moeite.

Goederen vervoeren

Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten.

Kast vervoeren

Bij het vervoeren van een kast helpt SGV Transport u graag.

Meubel vervoeren

Wij gaan zorgvuldig met uw meubels om, zodat ze zonder schade worden bezorgd.

Rembours versturen

Het is bij ons mogelijk om de ontvanger te laten betalen bij aflevering.

Scooter vervoeren

Uw scooter wordt snel en zonder schade op zijn bestemming bezorgd.

Motor vervoeren

U wilt geen schade bij het vervoeren van uw motor. Wij zorgen voor veilig transport.

Witgoed vervoeren

Een wasmachine of droger vervoeren is dagelijks werk voor ons.

Documenten vervoeren

Wij zorgen dat (vertrouwelijke) documenten snel en veilig getransporteerd worden

Aangetekend versturen

Extra zekerheid door uw pakket aangetekend te versturen. Wij doen het voor u!

Express verzenden

Met spoed iets bezorgen? Binnen één uur is uw pakket onderweg!