Aangetekend versturen?

Laat uw post aangetekend versturen

Aangetekend versturen met SGV Transport

Wilt u uw goederen aangetekend versturen binnen en/of buiten Nederland? Kies dan voor SGV Transport om de goederen aangetekend te versturen. Wekelijks vervoeren wij honderden aangetekende goederen, dus wij versturen ook graag uw aangetekende goederen voor een eerlijk tarief. Het enige wat u moet doen is het doorgeven van het gewicht, de afmetingen en de eindbestemming en de rest wordt voor u geregeld.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Aangetekend versturen naar het buitenland?

Bent u van plan om uw goederen aangetekend te versturen naar het buitenland? Dat kan heel makkelijk en eenvoudig geregeld worden bij SGV Transport. Wij halen uw goederen op en zorgen dat deze aangetekend worden verstuurd naar het buitenland. Wij zorgen dat uw aangetekende goederen op tijd en zorgvuldig worden vervoerd tegen gunstige tarieven.

Fiets vervoeren bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit, want kwaliteit wint altijd!

SGV Transport is dé partner als u goederen wilt versturen. Kwaliteit speelt bij ons een grote rol, want kwaliteit wint altijd. Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten. SGV Transport biedt verschillende diensten voor de verschillende goederen die u wilt vervoeren. Bij SGV Transport wordt uw zending zorgvuldig en snel verstuurt en dit allemaal voor een voordelige prijs. Daarom kiest u voor SGV Transport !

Waarom SGV Transport als uw koerier?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Andere SGV Transport diensten

Rembours versturen

Het is bij ons mogelijk om de ontvanger te laten betalen bij aflevering.

Pakket vervoeren

Wij vervoeren pakketten in alle soorten en maten.

Express verzenden

Met spoed iets bezorgen? Binnen één uur is uw pakket onderweg!