Pakketdienst

Voor al uw pakketten – klein en groot

Maak gebruik van de SGV pakketdienst

Eenmalig een pakket versturen of een vaste partner nodig voor al uw pakketpost? SGV Transport is dé pakketdienst specialist voor alle soorten en maten pakketpost. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij kleine pakketten versturen, maar ook pallets of grote (onhandige) pakketten. Weet u niet zeker wat voor u de beste oplossing is? Neem dan contact op met SGV Transport en wij adviseren wat voor u de beste, snelste en voordeligste optie is. Wij maken het verzenden en ontvangen van pakketten een zorgeloze en prettige ervaring.

  • Al mogelijk vanaf 1 pakket

  • Binnen 30 minuten onderweg

  • Zorgvuldige omgang met uw pakket

  • Snel, goed en voordelig
  • Nationaal en internationaal transport
  • Snelle en betrouwbare koeriers

De voordelen van de SGV pakketdienst

SGV Transport staat voor snel, goed en voordelig transport. Dit is precies wat u nodig heeft bij een pakketdienst. Wij zijn snel, omdat wij zelfs op dezelfde dag uw pakket nog op kunnen halen om het de volgende dag naar de eindbestemming te brengen. Wij zijn goed, omdat wij extra voorzichtig met uw pakket omgaan. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat uw pakketten zonder schade bij de eindbestemming komen. Mocht er onverhoopt wat mis zijn maakt u zich dan geen zorgen. Alle pakketten die u met ons verstuurt zijn namelijk verzekerd! Benieuwd hoe voordelig wij zijn? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een maatwerk offerte.

Pakketbezorging en bodediensten

Bent u op zoek naar iemand die met regelmaat pakketten bezorgt van en naar vestigingen of klanten? SGV Transport is uw betrouwbare partner bij het verzenden van pakketten. Wij rijden dagelijks pakketdiensten voor onze klanten, waardoor wij precies weten wat u nodig hebt. Hierdoor kunnen wij op uw klanten en producten inspelen om zo de best mogelijke kwaliteit te garanderen.

Meer informatie nodig over pakketbezorging of bent u op zoek naar een bodedienst? Neem dan vrijblijvend contact op met ons of vraag direct een offerte aan.

pakketbezorging sgv transport

Pakketdienst Nederland

SGV Transport is een toonaangevende pakketdienst in Nederland. Met onze uitgebreide wagenpark en ervaren team van logistieke professionals, garanderen wij snelle, veilige en betrouwbare levering van uw pakketten overal in het land. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw zendingen op tijd en in perfecte staat op locatie te krijgen. Daarom heeft elk pakket dat wij vervoeren de hoogste prioriteit. Of u nu een zakelijke klant bent die regelmatig grote zendingen verstuurt, of een particulier die een pakket verstuurt, SGV Transport biedt u de beste service tegen concurrerende tarieven. Onze klantenservice staat 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen het proces soepel en gemakkelijk te maken.

Waarom kiest u voor SGV Transport als uw koerier?

SGV Transport heeft jarenlange ervaring in het transporteren van pakketten van groot tot klein. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij u in alle transportmogelijkheden voorzien. Met onze bestelbussen kunnen wij snel en gemakkelijk de kleinere pakketten vervoeren. En met onze vrachtwagens kunnen wij zelfs meerdere pallets voor u vervoeren. Bent u benieuwd wat voor u de beste optie is om uw zending snel, goed en voordelig naar uw eindbestemming te transporteren? Neem dan contact op met SGV Transport en wij bespreken graag alle mogelijkheden met u door.

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast onze pakketdiensten hebben wij nog meer diensten waar wij u graag mee helpen. U kunt bijvoorbeeld uw levering ook met spoed verzenden. SGV Transport biedt een snelle en veilige dienst waarmee uw zending op tijd op het juiste adres aankomt. Ons personeel staat altijd klaar om hulp te bieden en advies te geven wanneer dat nodig is. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Pakket vervoeren

Wij vervoeren pakketten in alle soorten en maten.

Pallet vervoeren

Met ons wagenpark kunnen wij 1 tot 17 pallets vervoeren

Bank vervoeren

Veilig vervoeren van uw bank is voor ons een kleine moeite.

Bed vervoeren

Een klein of groot bed vervoeren? Wij doen het voor u!

Cadeau bezorgen

Wij gaan zorgvuldig om met het bezorgen van uw cadeau.

Fiets vervoeren

Een fiets vervoeren kan onhandig zijn. Bezorging van een fiets is voor ons een kleine moeite.

Goederen vervoeren

Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten.

Kast vervoeren

Bij het vervoeren van een kast helpt SGV Transport u graag.

Meubel vervoeren

Wij gaan zorgvuldig met uw meubels om, zodat ze zonder schade worden bezorgd.

Rembours versturen

Het is bij ons mogelijk om de ontvanger te laten betalen bij aflevering.

Scooter vervoeren

Uw scooter wordt snel en zonder schade op zijn bestemming bezorgd.

Motor vervoeren

U wilt geen schade bij het vervoeren van uw motor. Wij zorgen voor veilig transport.

Witgoed vervoeren

Een wasmachine of droger vervoeren is dagelijks werk voor ons.

Documenten vervoeren

Wij zorgen dat (vertrouwelijke) documenten snel en veilig getransporteerd worden

Aangetekend versturen

Extra zekerheid door uw pakket aangetekend te versturen. Wij doen het voor u!

Express verzenden

Met spoed iets bezorgen? Binnen één uur is uw pakket onderweg!