Logistieke dienstverlening

Zorgvuldig en snel onderweg

Logistieke dienstverlening bij SGV Transport

Voor logistieke dienstverlening, bijvoorbeeld voor beurzen en evenementen, bent u bij SGV Transport aan het goede adres. Transport voor beurzen of evenementen is eigenlijk altijd maatwerk. Vaak worden er specifieke eisen gesteld aan het verpakken en het vervoeren, omdat het bijna altijd gaat om schadegevoelige producten en producten met afwijkende maten. Bij SGV Transport hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij gaan zorgvuldig om met uw zending en zorgen dat deze snel wordt afgeleverd bij de eindbestemming.

  • Wij denken met u mee

  • Specialist in evenementen transport

  • Wij gaan zorgvuldig met uw zending om

  • Snel, goed en voordelig
  • Onze koeriers staan 24/7 voor u klaar

Specialist in vervoeren voor evenementen en beurzen

Heeft u een beurs of evenement? Wij zorgen voor de juiste voorbereiding. Zo zijn we er zeker van dat het evenementen transport goed verloopt. Een goede voorbereiding is erg belangrijk vanwege de verschillende attributen die vervoerd moeten worden. Over het papierwerk hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Dit regelen wij allemaal voor u. Wilt u meer informatie of een op maat gemaakte offerte voor het vervoeren van uw evenement artikelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hoe gaat SGV Transport te werk?

SGV Transport houdt van een persoonlijke aanpak, dus onze eerste stap is een kennismaking waarbij wij alle afspraken met elkaar doornemen. Hierin wordt besproken welk type vervoer voor u de beste oplossing is. Als alles goed is overlegd halen wij de goederen op en slaan wij zo nodig de goederen op in een tijdelijke opslagplaats. Op de afgesproken tijd en locatie zullen wij de goederen netjes en onbeschadigd leveren. Zo hoeft u zich over het transport geen zorgen meer te maken!

evenementen transport sgvtransport

Waarom kiest u voor SGV Transport als uw koerier?

SGV Transport heeft jarenlange ervaring in het transporteren van pakketten van groot tot klein. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij u in alle transportmogelijkheden voorzien. Met onze bestelbussen kunnen wij snel en gemakkelijk de kleinere pakketten vervoeren. En met onze vrachtwagens kunnen wij zelfs meerdere pallets voor u vervoeren. Bent u benieuwd wat voor u de beste optie is om uw zending snel, goed en voordelig naar uw eindbestemming te transporteren? Neem dan contact op met SGV Transport en wij bespreken graag alle mogelijkheden met u door.

Materiaal vervoeren voor evenementen en beurzen

SGV Transport is ook gespecialiseerd in het vervoeren van materialen voor evenementen en beurzen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder het transporteren van apparatuur, kleding en andere producten die nodig zijn voor het organiseren van een evenement of beurs. Grote en gewicht maakt voor ons niet uit. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw materialen veilig, tijdig en op de juiste plaats worden afgeleverd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Vraag dan een offerte aan of neem contact op.

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast onze koeriersdiensten hebben wij nog meer diensten waar wij u graag mee helpen. U kunt bijvoorbeeld uw levering ook met spoed verzenden. SGV Transport biedt een snelle en veilige dienst waarmee uw zending op tijd op het juiste adres aankomt. Ons personeel staat altijd klaar om hulp te bieden en advies te geven wanneer dat nodig is. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Pakket vervoeren

Wij vervoeren pakketten in alle soorten en maten.

Pallet vervoeren

Met ons wagenpark kunnen wij 1 tot 17 pallets vervoeren

Bank vervoeren

Veilig vervoeren van uw bank is voor ons een kleine moeite.

Bed vervoeren

Een klein of groot bed vervoeren? Wij doen het voor u!

Cadeau bezorgen

Wij gaan zorgvuldig om met het bezorgen van uw cadeau.

Fiets vervoeren

Een fiets vervoeren kan onhandig zijn. Bezorging van een fiets is voor ons een kleine moeite.

Goederen vervoeren

Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten.

Kast vervoeren

Bij het vervoeren van een kast helpt SGV Transport u graag.

Meubel vervoeren

Wij gaan zorgvuldig met uw meubels om, zodat ze zonder schade worden bezorgd.

Rembours versturen

Het is bij ons mogelijk om de ontvanger te laten betalen bij aflevering.

Scooter vervoeren

Uw scooter wordt snel en zonder schade op zijn bestemming bezorgd.

Motor vervoeren

U wilt geen schade bij het vervoeren van uw motor. Wij zorgen voor veilig transport.

Witgoed vervoeren

Een wasmachine of droger vervoeren is dagelijks werk voor ons.

Documenten vervoeren

Wij zorgen dat (vertrouwelijke) documenten snel en veilig getransporteerd worden

Aangetekend versturen

Extra zekerheid door uw pakket aangetekend te versturen. Wij doen het voor u!

Express verzenden

Met spoed iets bezorgen? Binnen één uur is uw pakket onderweg!