Witgoed vervoeren?

Witgoed vervoeren is nog nooit zo makkelijk geweest

Witgoed vervoeren met SGV Transport

Wilt u uw witgoed binnen en/of buiten Nederland vervoeren? Bijvoorbeeld uw wasmachine, koelkast, droger, strijkijzer of diepvriezer? Kies dan voor SGV Transport om uw witgoed te vervoeren. Wij vervoeren maandelijks honderden witgoed apparaten, dus wij vervoeren ook graag uw witgoed voor een eerlijk tarief. Het enige wat u moet doen is het doorgeven van het gewicht, de afmetingen en de eindbestemming en de rest wordt voor u geregeld.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Wasmachine, droger, koelkast of vriezer verhuizen

Bij SGV Transport kunt u ook terecht voor het vervoeren van huishoudelijke apparatuur zoals een wasmachine, droger, koelkast of vriezer. Of het nu gaat om een verhuizing binnen Nederland of naar het buitenland, onze ervaren koeriers zorgen ervoor dat uw apparatuur / witgoed veilig en efficiënt wordt vervoerd. We beschikken over het juiste materiaal en de benodigde expertise om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Wasmachine verhuizen en vervoeren
Witgoed naar buitenland versturen

Witgoed naar het buitenland versturen?

Bent u van plan om uw witgoed naar het buitenland te versturen? Dat kan heel makkelijk en eenvoudig geregeld worden bij SGV Transport. Wij halen uw witgoed op en dan rijden wij direct door naar het buitenland. Hiermee hoeven wij geen rekening te houden met het laden en lossen van het vliegtuig, douanechecks, en vliegschema’s. Wij zorgen dan dat uw witgoed op tijd en zorgvuldig wordt vervoerd tegen gunstige tarieven.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit, want kwaliteit wint altijd!

SGV Transport is dé partner als u goederen wilt versturen. Kwaliteit speelt bij ons een grote rol, want kwaliteit wint altijd. Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten. SGV Transport biedt verschillende diensten voor de verschillende goederen die u wilt vervoeren. Bij SGV Transport wordt uw zending zorgvuldig en snel verstuurt en dit allemaal voor een voordelige prijs. Daarom kiest u voor SGV Transport !

Waarom SGV Transport als uw koerier?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast het vervoeren, verhuizen of verzenden van uw witgoed hebben wij nog meer diensten waar wij u graag mee helpen. Wij kunnen ook uw kast, bed of meubels verzenden van A naar B. SGV Transport biedt een snelle en veilige dienst waarmee uw zending op tijd op het juiste adres aankomt. Ons personeel staat altijd klaar om hulp te bieden en advies te geven wanneer dat nodig is. Heeft u vragen? Of wilt u iets laten vervoeren? Neem dan gerust contact met ons op.

Bank vervoeren

Veilig vervoeren van uw bank is voor ons een kleine moeite.

Kast vervoeren

Bij het vervoeren van een kast helpt SGV Transport u graag.

Aangetekend versturen

Extra zekerheid door uw pakket aangetekend te versturen. Wij doen het voor u!