Koerier Zwolle

Op zoek naar een koerier in Zwolle? SGV Transport staat klaar!

De snelste koerierdienst van Zwolle

U kan zijn vergeten om een zending te regelen of er moet met spoed een onderdeel naar locatie omdat anders een project stil komt te liggen. Er zijn genoeg redenen om een spoedlevering te willen, maar u wilt toch dat dit met beleid en betrouwbaar gebeurd. Dit is waar SGV Transport in beeld komt. Onze koeriers in Zwolle kunnen uw pakket binnen 30 minuten ophalen en deze gaat direct door naar de locatie. Zo zijn we de snelste koeriersdienst van Zwolle.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Van koerier in Zwolle tot internationale koerierdienst

SGV Transport is niet alleen als koerier actief in Zwolle, maar onze koeriers zijn beschikbaar over heel Nederland. We verzenden uw pakket dan ook over het hele land en gaan zelfs voor u de grens over. Of u nu uw pakket wilt verzenden vanuit het Noordereiland naar Enschede of vanuit Kampen naar Brussel? Er is altijd een koerier in de regio Zwolle of daarbuiten beschikbaar die voor u klaar. We nemen nauw contact met u op zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Koerier in Zwolle vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

De voordelen van SGV Transport

Wanneer u op zoek bent naar een koeriersdienst in Zwolle die snel, kwalitatief en scherp geprijsd is, dan bent u bij SGV Transport op het juiste adres. We kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan en gaan altijd met beleid met uw pakket om. Zo wordt uw pakket of andere zending geleverd, zoals door u is afgeleverd. Voor ons is dit vanzelfsprekend en daarom krijgt u bij ons een eerlijke prijs voor onze diensten. Zo blijft het verzenden via SGV Transport ook voor uw portemonnee leuk.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Zwolle?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Zwolle

Zwolle is een stad en de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel. De gemeente Zwolle telt 130.872 inwoners. Zwolle is ontstaan in de middeleeuwen tussen de IJssel en Overijsselse Vecht op een dekzandrug. Vele oude en monumentale bouwwerken zijn bewaard gebleven in Zwolle. De historische vereniging is erg actief in Zwolle en zet zich in voor reconstructie en behoud van oude gebouwen en stadsgezichten. Door deze actieve vereniging is de oude stadskern goed geconserveerd.