Op zoek naar een koerier in Zutphen?

SGV Transport: Specialist in koeriersdiensten Zutphen

Voor al uw koeriersdiensten in de omgeving van Zutphen

Met een team van 120 specialisten is uw pakketje over andere levering binnen een uur van tijd bij u opgehaald. Dit kunnen we verzekeren over heel Nederland. Zo zijn onze koeiers in Zutphen binnen een mum van tijd bij u en is uw pakketje ook binnen korte tijd geleverd. Buiten de snelheid van onze leveringen vinden we de zorg ook uiterst belangrijk. Onze koeriers behandelen uw pakketje met beleid en zo weet u zeker dat uw pakketje in uitstekende staat bij de ontvanger terecht komt.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Ook voor internationale zendingen

Wilt u een pakketje net over de grens verzenden of dieper het buitenland in? Geen probleem? Met een wagenpark van combo’s tot bakwagens kunnen we al uw leveringen via de weg bezorgen en daarin ook internationale koeriersdiensten. Onze koerier in Zutphen komt uw pakketje binnen een uur ophalen en de bezorging vindt hetzelfde plaatst alsof u in het binnenland een levering laat uitvoeren. Internationale zendingen waren nog nooit zo makkelijk als bij SGV Transport.

Koerier in Zwolle vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport gelooft er in dat kwaliteit altijd wint

Vanuit ons motto gaan we altijd voor de scherpste prijs tegen de allerbeste service. Zo maken we koeriersdiensten niet alleen toegankelijk voor de bedrijven, maar ook wanneer u een particulier bent. Wilt u ook voordelig en kwalitatief een pakketje laten bezorgen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kies voor SGV Transport en profiteer van:

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Zutphen

Zutphen is een stad in Gelderland. Door de stad loopt de rivier de IJsel. De stad heeft een schitterend historisch centrum door zijn geschiedenis van meer dan 1700 jaar. Zo is er de Librije bibliotheek die uit 1564 stamt. Het oude Bornhof en de Drogenapostoren. Wanneer u daarom in Zutphen bent waant u zich in de late middeleeuwen. Een prachtige stad om uw pakketje uit te verzenden of naartoe te sturen.