Koerier Zuid-Holland

Onze koeriers staan voor u klaar

Altijd een koerier beschikbaar in Zuid-Holland

Met 23 steden, 52 gemeenten en meer dan 3,7 miljoen inwoners is Zuid-Holland de provincie met de meeste inwoners. Dit betekent dat er ook genoeg zakelijk als particulier pakketvervoer is van, naar en binnen Zuid-Holland. Met een team van meer dan 120 koeriers in Zuid-Holland staat SGV Transport dan ook klaar om uw zending snel op te halen en nog sneller te bezorgen. Zo zijn we de spoed koeriersdienst van de regio. Voor de prijs hoeft u onze koeriersdiensten ook niet links te laten liggen. We bezorgen uw zending voor een voordelige prijs. Zo blijft het bezorgen met SGV Transport ook leuk als uw vaste koeriersdienst.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Van Zuid-Holland naar de rest van de wereld

Niet alleen van Rotterdam naar Groningen of van Den Haag naar Gorinchem, ook voor zendingen buiten Nederland rijden onze koeriers vanuit Zuid-Holland om uw zending snel en voordelig naar bestemming te brengen. Onze internationale koeriersdienst komt zoals vertrouwd uw pakket bij u thuis ophalen en gaan direct door naar bestemming. Of deze nu naar Parijs of Hamburg moet. We staan binnen een half uur bij u voor de deur of een door u uitgekozen tijdstip en locatie. We houden nauw contact zodat u precies weet waar u aan toe bent en waar uw pakket is.

Koerier in Zuid-Holland vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit, want kwaliteit wint altijd!

SGV Transport is de koeriersdienst van Zuid-Holland. Dit zeggen we niet zomaar, want onze klanten beoordelen ons met 4 sterren of meer via zowel onze website als via Google reviews. Bij ons staat kwaliteit dan ook centraal en ons motto is dan ook: ‘kwaliteit wint altijd’. Dit komt niet alleen tot uiting via onze snelle leveringen, maar onze koeriers in Zuid-Holland hanteren uw zending met het hoogst mogelijke beleid. Standaard is uw zending dan ook tot 450 euro verzekerd. Wij vertrouwen op onze koeriers in Zuid-Holland en zijn overtuigd dat zij netjes met uw zending omgaan.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Zuid-Holland?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Zuid-Holland

Zuid-Holland is de provincie met de meeste aantal inwoners (3.708.696) in Nederland. De hoofdstad van de provincie is Den Haag, maar de grootste plaats in Zuid-Holland is Rotterdam. In het westen grenst de provincie aan de Noordzee, in het noorden aan de provincie Noord-Holland, in het oosten aan Gelderland en Utrecht en in het zuiden aan Zeeland. Zuid-Holland is, op de duinen na, zo goed als vlak. Het grootste deel hiervan bestaat uit polderland. Zuid-Holland is in het westen en midden grotendeels verstedelijkt en behoort tot de Randstad. Grote plaatsen in Zuid-Holland zijn Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Den Haag.