Koerier Zeeland

Vanuit Zeeland uw zending binnen een half uur naar bestemming

Uw vaste koerierdienst van Zeeland

Zeeland is niet alleen een mooie vakantiebestemming voor de gemiddelde Nederlander, er is ook genoeg bedrijvigheid in deze provincie. De provincie staat vooral bekend om de verschillende visafslagen en andere streekproducten. Met de ligging aan de zee wordt er genoeg vanuit deze provincie verzonden. Wanneer u daarom een koeriersdienst in Zeeland nodig heeft, dan staat SGV Transport voor u klaar. We zijn binnen 30 minuten bij u op bestemming. Door ons team van meer dan 120 koeriers over het hele land, maakt het niet uit of dit in Middelburg is of Ouddorp. We zijn snel op uw locatie en nog sneller onderweg. Zo heeft de ontvanger binnen no-time uw zending binnen.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Internationale zending versturen vanuit Zeeland

We vervoeren niet per vliegtuig, maar gewoon via de weg. We zeggen gewoon, want dit is voor u extra gemakkelijk. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen rekening te houden met laden en lossen, documentenformaliteiten en douanechecks. Onze koeriers in Zeeland halen zoals vertrouwd uw zending op bij op locatie en gaan direct door naar land van bestemming. Het is daarom niet alleen makkelijk, maar in veel gevallen ook sneller. Zo is SGV Transport de spoedkoerier van Zeeland.

Koerier in Zeeland vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Waarom kiezen voor de koeriersdiensten van SGV Transport?

Wanneer u op zoekt bent naar een betrouwbare partij die uw pakket niet alleen snel, maar ook voordelig en met beleid bezorgd, dan is SGV Transport uw partner. Onze koeriers in Zeeland bezorgen uw pakket zelfs met zoveel beleid, dat we zendingen tot 450 euro volledig gratis kunnen verzekeren. Komt u er daarom achter dat er een zending met spoed moet worden verzonden of wilt u een vaste partij waarbij u met vertrouwen al uw zendingen kunt wegleggen? Dan kiest u voor SGV Transport als uw koeriersdienst in Zeeland en daarbuiten!

Waarom SGV Transport als uw koerier in Zeeland?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Zeeland

Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. Met 383.488 inwoners is dit de kleinste provincie van Nederland. Zeeland grenst aan Zuid-Holland en Noord-Brabant. De hoofdstad van Zeeland is Middelburg, dit is ook gelijk de grootste stad in Zeeland. De provincie heeft in de middeleeuwen veel problemen gehad met wateroverlast, omdat bijna de hele provincie op of onder zeeniveau ligt. In de loop der tijd is de geografie van Zeeland erg veranderd. Zo zijn de vele kleine eilanden samengegroeid tot de grotere (schier)eilanden die we nu kennen.