Op zoek naar een koerier in Veghel?

SGV Transport: Specialist in koeriersdiensten Veghel

Op zoek naar een koerier in Veghel? SGV Transport is uw partner!

SGV Transport beschikt over specialistische koeriers vindbaar door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een koerier beschikbaar in de omgeving van Veghel die binnen slechts één uur al bij u ter plaatse kan komen. Dankzij ons wagenpark met verschillende maten bestelbussen en bakwagens kunnen we al uw gevraagde zendingen aannemen groot en klein. Zo is SGV Transport uw partner in Veghel en omstreken!

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Diverse verzendmogelijkheden

U profiteer bij SGV van verschillende verzendmogelijkheden. Zo kunnen we uw zendingen binnen Nederland, naar België of naar Duitsland snel verzenden voor voordelige prijzen. Zendingen buiten Nederland verzenden we via de weg om zo snel en kosten efficiënt te blijven. Zo houden we de prijzen laag. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan de gratis offerte aan om uw mogelijkheden door te nemen.

Koerier in Zwolle vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport gaat voor kwaliteit

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze koeriersservice en werken dan ook onder het motto “kwaliteit wint altijd”. We geloven hier sterk in en bieden dan ook gratis verzekering aan bij pakketten tot €450,-. Ook blijven we transparant in de kostenopbouw, er werken we niet met voorrijkosten. Hierdoor maken we verzendingen van kwaliteit voor een lage prijs beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten uit Veghel en omstreken.

Voordelen van verzenden met SGV Transport:

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Veghel

Veghel bevindt zich in de gemeente Meierijstad in het zuidelijke Noord-Brabant. De plaats staat bekend om de grote werkgelegenheid. Maar met meer dan 32.000 inwoners is er in Veghel zelf ook meer dan genoeg te doen! Veghel is dan ook zeker het bezoeken waard wanneer u in de buurt bent!