Koerier Utrecht

Vanuit Utrecht is uw zending binnen 30 minuten onderweg

Altijd een koerier beschikbaar in Utrecht

Met de centrale ligging van Utrecht is het een populaire vestigingsplaats en het centrum van het Nederlandse transport. Of u nu op zoek bent naar een koerier in Utrecht als bedrijf of particulier, in beide gevallen staat SGV Transport voor jouw klaar. Wanneer u kiest voor onze koeriersdiensten in Utrecht, dan kunnen we binnen een half uur al bij u op de op de stoep staan. Zo snel als uw pakketje is opgehaald, kunnen we deze ook bezorgen. Dat alles doen we tegen een zeer voordelige prijs. Niet voor niets dat wij werken voor zeer tevreden klanten!

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Ook voor internationale zendingen vanuit Utrecht

Ook wanneer u op zoek bent naar een partij voor uw internationale zendingen, dan staat SGV Transport voor u klaar. Onze koeriers in Utrecht bezorgen uw pakket of andere zending namelijk ook naar het buitenland. Dit bespaard in veel gevallen kosten en is in nog meer gevallen sneller dan met het vliegtuig. Daarnaast werkt een internationale levering net zo makkelijk als nationaal. Wij komen uw pakket bij u ophalen waarna u er geen omkijken meer naar heeft. Makkelijker is een pakket vanuit Utrecht versturen via onze koeriersdiensten niet.

Koerier in Utrecht vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Naast snel ook de beste kwaliteit

Bij SGV Transport zorgen we niet alleen voor een snelle levering van uw zending, we staan ook voor kwaliteit. Onze koeriers in Utrecht behandelen uw pakket of zending met de grootste zorgvuldigheid. Om deze rede kunnen we uw zending tot €450 gratis verzekeren. Deze hoogstaande kwaliteit is ook terug te vinden is ons motto, want dat is: “kwaliteit wint altijd!”

Waarom SGV Transport als uw koerier in Utrecht?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Utrecht

Utrecht is een Nederlandse stad en tegelijkertijd de hoofdstad van de provincie Utrecht. De stad Utrecht heeft 361.924 inwoners en is hiermee de vierde grootste gemeente van Nederland. De provincie Utrecht is de op een na kleinste provincie van Nederland, maar telt wel 1.342.158 inwoners. Aangrenzende provincies zijn Zuid-Holland in het zuidwesten, Gelderland in het oosten en Noord-Holland in het noordwesten. Een andere grote stad in de provincie Utrecht is Amersfoort. De stad Utrecht heeft een historisch centrum met vele bezienswaardigheden. Enkele voorbeelden zijn: de Oudegracht en de Nieuwegracht, vele religieuze gebouwen, en vele oude stenen woningen de Utrechtse stadskastelen.