Op zoek naar een koerier in Uden?

SGV Transport helpt u verder met al uw koeriersdiensten in Uden.

Koeriersdiensten in Uden en omstreken? SGV Transport helpt u verder!

Voor al uw zendingen groot of klein vanuit Uden of omstreken helpt SGV Transport u graag verder. Dankzij ons wagenpark voorzien van bestelbussen en bakwagens kunnen wij al uw pakketten verzenden klein en groot. Ons team van specialisten bevindt zich verspreid over heel Nederland waardoor er altijd een koerier binnen één uur bij u in Uden op locatie kan komen.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Zendingen buiten Nederland

SGV Transport verzorgt zendingen binnen Nederland maar ook zendingen naar Duitsland en België. We doen dit via de wegen zodat we snel kunnen leveren en kosten besparen. Hierdoor kunnen we ook onze verzendprijzen aantrekkelijk houden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verzending buiten Nederland? Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan en ontdek alle mogelijkheden.

Koerier in Limburg vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Kies voor kwaliteit met SGV Transport

Wanneer u voor SGV Transport kiest, kiest u voor kwaliteit. We werken volgens het motto “kwaliteit wint altijd” en geloven hier dan ook sterk in. Zo worden uw verzendingen onder de €450,- gratis verzekerd. Ook komen er geen onverwachtse kosten opduiken doordat we altijd transparant blijven in de kostenopbouw. Zo is SGV Transport uw ideale partner in de omgeving van Uden zonder voorrijkosten.

Enkele voordelen van SGV Transport als partner:

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Uden

Uden telt meer dan 40.000 inwoners en staat bekend om de winkel en uitgaansgelegenheden. Uden is erg populair en wordt op een bekende reiswebsite zelfs op positie vijf gezet van de beste toeristische bestemmingen in Holland. Uden is dan ook zeker het bezoeken waard waar u verrast zult worden door de vele faciliteiten en winkels dat het centrum te bieden heeft.