Op zoek naar een koerier in Tilburg?

Een koerier in Tilburg nodig? SGV Transport helpt u verder!

Voor al uw koeriersdiensten in de omgeving van Tilburg

SGV Transport bestaat uit een team van 120 specialisten die zorgvuldig en snel pakketjes bezorgen. Onze specialisten zijn verspreid over het hele land en dankzij onze koeriers in de omgeving van Tilburg kunnen we na uw aanvraag al binnen een half uur uw zending ophalen. SGV Transport beschikt over bestelbussen en bakwagens waardoor we uw zending altijd kunnen verzorgen van kleine pakketjes tot pallet verzendingen.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Zendingen naar het buitenland? Geen probleem!

Wilt u een of meerdere pakketjes verzenden naar het buitenland? Ook dan helpt SGV Transport u graag verder! We leveren buiten Nederland ook naar België en Duitsland. We doen dit zo efficiënt en snel als mogelijk via de weg waardoor u kosten bespaart. Wilt u meer weten over onze koeriersdiensten naar het buitenland? U kunt al vrijblijvend een offerte aanvragen en alle mogelijkheden doornemen. Zo helpt SGV Transport u verder met zendingen vanuit Tilburg en omstreken.

Koerier in Tilburg vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport gelooft er in dat kwaliteit altijd wint

Onder dit motto streven we ernaar altijd de voordeligste prijs aan te bieden passend bij de beste kwaliteit diensten. Zo zorgen we ervoor dat de hoge kwaliteit voor zowel bedrijven als particulieren aantrekkelijk is. U kunt al gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om al uw mogelijkheden door te nemen voor koeriersdiensten in Tilburg bij SGV Transport.

Kies voor SGV Transport en profiteer van:

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Tilburg

Tilburg is een grote stad in de provincie Noord-Brabant en telt per 2021 meer dan 220.000 inwoners. Hiermee is Tilburg dan ook de 7e grootste stad van heel Nederland! Met veel verborgen pareltjes van unieke musea tot de oude gekoesterde spoorzone is Tilburg zeker het bezoeken waard!