Koerier Rotterdam

Vanuit Rotterdam in 30 minuten onderweg!

Uw koerier in Rotterdam en omstreken

U heeft een pakketje welke met spoed moet worden bezorgd of bent op zoek naar een betrouwbare partij waardoor u zeker weet dat uw zending heel aankomt? In beide gevallen is SGV Transport uw specialist. Met een team van koeriers in Rotterdam en omstreken staan we klaar om uw zending binnen 30 minuten op te halen. Of u nu midden in het Oude Westen woont of diep in de Rotterdamse haven, onze koeriers zijn binnen no-time onderweg. Onze koeriers in Rotterdam rijden ook naar omliggende plaatsen, zoals Oud-Beijerland, Ridderkerk en Zevenhuizen. We houden altijd contact met u om door te geven hoe laat onze koerier bij u op de stoep staat. Zowel zakelijk als particulier.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Rotterdamse internationale koerierdienst

Heeft u buiten Rotterdam een koeriersdienst nodig of een pakket welke bezorgd moet worden in het buitenland? SGV Transport heeft koeriers door het hele land, welke rijden naar elk land. Wilt u daarom een bank vervoeren van Rotterdam naar Parijs? Of een pakket van Amsterdam naar Berlijn? Of een korte rit van Nijmegen naar Duisburg? SGV Transport doet het allemaal. Wij zijn daarom de internationale koeriersdienst van Rotterdam als Nederland. Zeker bij spoedleveringen kunt u geen betere partij vinden dan SGV Transport.

Koerier in Rotterdam vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport voor uw kwalitatieve leveringen

Naast onze specialisatie in spoedleveringen, staan we ook voor een hoge kwaliteit. Wanneer u een pakket meegeeft aan een koerier, dan geeft u ons het vertrouwen dat deze in dezelfde staat wordt bezorgd. Om deze rede gaan we altijd met het hoogst mogelijke beleid met uw zending om. Dit zeggen we niet alleen, want bij ons is uw pakketje standaard verzekerd tot €450,-. Wij hebben namelijk het grootste vertrouwen dat onze koeriers uw zending tegen de hoogste kwaliteit bezorgen.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Rotterdam?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Rotterdam

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland in de provincie Zuid-Holland. Met 588.490 inwoners is het de op een na grootste stad van Nederland. De naam Rotterdam heeft hij te danken aan de rivier de Rotte. Tot op de dag van vandaag is de haven van Rotterdam de grootste en belangrijkste haven van Europa. Rotterdam staat bekend om de Erasmus Universiteit, voetbal en de Kunsthal met vele kunstcollecties. Een grote plaats vlakbij Rotterdam is Den Haag.