Koerier Overijssel

Met meer dan 120 koeriers staan we voor u klaar

Een koerier in Overijssel tot het hele land

Heeft u een spoedzending waarbij u snel een koerier in Overijssel nodig heeft? Met de koeriers van SGV Transport is er altijd een koerier bij u in de buurt. Zo staan we binnen 30 minuten bij u voor de deur en gaan we direct door naar bestemming. Sneller kan uw zending niet worden bezorgd. Dit doen we door een team van 120 koeriers. Zo is er altijd een koerier beschikbaar bij u in de buurt. Bent u daarom op zoek naar een partij die uw zending, snel, voordelig en met beleid bezorgd. SGV Transport staat dan voor u klaar!

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Internationale koeriersdiensten van SGV Transport

Naast het bezorgen van pakketten van Zwolle naar Utrecht of een pallet van Kampen naar Almelo, staan we ook klaar voor internationale koeriersdiensten. We bedoelen hierbij niet alleen een pakketzending van Enschede naar Gronau, maar ook zendingen van bijvoorbeeld Hengelo naar Frankfurt. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Wilt u daarom met spoed een pakket naar het buitenland bezorgen? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat onze koeriers in Overijssel deze sneller kunnen bezorgen dan dat deze wordt bezorgd met het vliegtuig of andere koeriersdienst.

Koerier in Overijssel vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

De kwaliteit van SGV Transport

SGV Transport staat klaar voor uw koeriersdiensten in Overijssel. We staan bekend om onze kwaliteit. Zo bezorgen onze koeriers in Overijssel uw zending met de hoogste kwaliteit. Zo kan u met vertrouwen uw zending weggeven en weet u zeker dat deze in dezelfde staat aankomt. Dat zeggen we niet alleen, maar doen we ook. Om deze rede kunnen we uw pakket tot 450 euro standaard verzekeren. Volledig kosteloos.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Overijssel?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Overijssel

Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland met als hoofdstad Zwolle. Overijssel heeft een natuurlijke grens met Gelderland in het zuidwesten die gevormd wordt door de rivier de IJssel. In het noorden grenst de provincie aan Drenthe, in het uiterste westen aan Flevoland en in het noordwesten aan Friesland. De naam Overijssel werd voor het eerst gebruikt in 1528, voor die tijd werd de provincie Oversticht genoemd. In 1850 had Overijssel nog maar 216.000 inwoners. Dit inwoneraantal is in de loop der jaren fors gestegen naar 1.166.533 inwoners.