Koerier Oss

Op zoek naar een koerier in Oss? SGV Transport staat klaar!

SGV Transport: De koerier van Oss

Koeriers verspreid over heel Nederland. De koeriers Oss van SGV Transport staan voor kwaliteit over het gehele bezorgproces. Duidelijk contact, snelle levering en uw pakketje schadeloos bezorgd. Wat ons betreft heel normaal, maar helaas nog vaak niet vanzelfsprekend. Om deze rede zijn leveringen boven de € 450 bij ons verzekerd. Dat is het vertrouwen dat wij in onze koeriers hebben. Een team van 120 koeriers in Oss, Middelburg, Amsterdam, Arnhem tot Assen. Wij zijn uw vaste koerier van Oss en de rest van Nederland.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

In binnen als buitenland

Bij SGV Transport kunnen we bezorgingen zowel in binnenland als buitenland bezorgen. Dit doen wij gewoon via de weg. Waarom? Omdat dit extra snel is en u geld bespaard. Wanneer u daarom een pakketje heeft voor over de grens. Schakel dan SGV Transport in. We helpen u graag verder om uw verzendingen naar het buitenland te bezorgen.

Koerier in Overijssel vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

“Kwaliteit wint altijd” bij SGV Transport is de kwaliteit van de bezorging het belangrijkste. Toch kunnen we u een scherpe prijs aanbieden voor onze diensten. We maken kwaliteit dan ook betaalbaar voor iedere particulier of zakelijke opdrachtgever. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor koeriersdiensten in Oss bij SGV Transport.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Overijssel?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Oss

Oss ligt aan de rand van Noord-Brabant met Gelderland. De stad heeft bijna 60.000 inwoners en is de hoofdstad van de gelijkmatige gemeente. Oss is een oude stad en heeft al in 1399 stadrechten gekregen. Het is een echte arbeidersstad.