Koerier Nijmegen

Uw pakket is vanuit Nijmegen binnen een halfuur onderweg!

Koerier Nijmegen nodig?
Wij staan voor u klaar!

Met spoed een koerier in Nijmegen nodig? Bij SGV Transport hebben we koeriers in alle delen van het land. Of u nu zoek naar een koerier Nijmegen, koerier Arnhem of helemaal in Groningen? Wij staan klaar om uw pakketje van A tot Z te leveren. Ons team bestaat uit 120 koeriers, we zijn daarmee de koerierdienst van de regio Nijmegen en ver daarbuiten. Binnen een half uur is uw pakketje opgehaald en gaat direct naar bestemming. Zo zijn we niet alleen snel, maar doen dit ook met de hoogste zorgvuldigheid en tegen een voordelige prijs.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersdienst Nijmegen

Bent u op zoek naar snelle en betrouwbare koeriersdiensten in Nijmegen en omgeving? Zoek niet verder! SGV Transport staat voor u klaar met een uitgebreide en professionele koeriersdienst die aan al uw verzendbehoeften voldoet. Of het nu gaat om kleine pakketten, belangrijke documenten of waardevolle goederen, wij zorgen voor een veilige en tijdige levering. Onze koeriersdienst in Nijmegen is er om aan al uw verzendbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat of om meer te weten te komen over onze diensten. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw zendingen moeiteloos te bezorgen.

Koeriersdienst Nijmegen
Spoedkoerier Nijmegen

Spoedkoerier Nijmegen

Heeft u dringend een zending die met spoed moet worden afgeleverd? SGV Transport begrijpt de urgentie van dergelijke situaties en staat paraat met onze efficiënte en betrouwbare spoedkoerierservice in Nijmegen en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw belangrijke goederen snel en veilig op hun bestemming aankomen, ongeacht het tijdstip of de afstand. Of het nu gaat om belangrijke documenten, medicijnen, technische apparatuur of andere spoedzendingen, SGV Transport staat klaar om uw spoedlevering soepel en snel te laten verlopen. Wij begrijpen de dringende aard van deze opdrachten en zijn toegewijd aan het leveren van uitmuntende service. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze spoedkoerierservice in Nijmegen. U kunt op ons rekenen, 24/7.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Ons motto: kwaliteit wint altijd!

Het motto bij SGV Transport is: kwaliteit wint altijd. Onze koeriers in Nijmegen staan voor zorgvuldigheid en een snelle levering. Deze garantie gaat gepaard met het feit dat alle zendingen boven de 450 euro gratis zijn verzekerd. Wij hebben het grootste vertrouwen in onze koeriers. U ook? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. En ja, u krijgt al onze voordelen voor deze scherpe prijs!

Waarom SGV Transport als uw koerier in Nijmegen?

Internationale koeriersdienst Nijmegen

Bij SGV transport zijn we niet alleen de koerierdienst van de regio Nijmegen en ver daarbuiten, maar gaan zelfs de grens voor u over. Dit doen wij volledig via onze bestelbussen en bakwagens. Zo is uw pakket extra snel bij de ontvanger bezorgd. Bent u daarom op zoek naar een internationale koeriersdienst in Nijmegen? SGV transport staat voor u klaar!

Internationale koeriersdienst Nijmegen

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Nijmegen

Nijmegen is een oude stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland en ligt vlakbij de Duitse grens. De geschiedenis van de stad gaat meer dan 2000 jaar terug in de tijd. Het is met 179.073 inwoners de grootste gemeente van Gelderland. Nijmegen is een bruisende stad met een rijk en boeiend cultureel leven. In de buurt bevindt zich ook de stad Arnhem.