Koerier Limburg

Van pakketten tot meubels en volledige pallets – uw koerier in Limburg

Van koerier tot logistieke dienstverlener in Limburg

SGV Transport is uw professionele koeriersdienst in Limburg. Bij ons kunt u voor alle diensten omtrent het leveren van goederen terecht. Wilt u daarom een enkele keer een pakket verzenden van Kerkrade naar Maastricht, of bent u een interieurbouwer en bent u op zoek naar een vaste partij om uw leveringen in Limburg en omstreken te verzorgen? In beide gevallen staan we graag voor u klaar. Met een team van 120 koeriers is er altijd een koerier bij u in de buurt. Zo zijn we snel bij u en is uw zending nog sneller bij de ontvanger. We zijn daarom niet voor niks de spoedkoerier van Limburg!

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koerierdiensten Limburg

Op zoek naar een koeriersdienst in Limburg? We zijn er trots op dat onze lokale chauffeurs de hoogste kwaliteit van service bieden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het leveren en ontvangen van goederen. Onze chauffeurs bezitten een breed scala aan vaardigheden die ze gebruiken om uw producten snel en efficiënt te leveren. We zijn volledig bekwaam in het ophalen, vervoeren en afleveren van alle soorten goederen – van kleine pakketten tot grote pallets. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport, want wij zorgen ervoor dat uw goederen op tijd op de juiste bestemming aankomen.

Koerier in Limburg vindt u bij SGV Transport
Koerier in Limburg vindt u bij SGV Transport

Spoedkoerier Limburg

Ons bedrijf biedt ook een uitgebreide spoedkoeriersdienst. Onze chauffeurs zijn erkend en goed getraind om uw goederen zo snel mogelijk te leveren. We hebben de middelen en het personeel om uw goederen binnen de kortst mogelijke tijd te leveren.

Het team van SGV Transport is trots op de kwaliteit van hun service. We bieden 24/7 service, waardoor we altijd beschikbaar zijn om uw bestelling te verwerken. We zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd worden geleverd, zodat u kunt genieten van een vlekkeloze service.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit, want kwaliteit wint altijd!

Bij SGV Transport staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Als u op zoek bent naar een professionele koerier in Limburg, dan zijn wij de ideale partner. Wij zorgen ervoor dat uw zending snel en zorgvuldig vanuit Limburg naar de bestemming wordt vervoerd. Daarnaast bieden wij standaard verzekering tot 450 euro op uw zending, omdat wij vertrouwen hebben in onze koeriers en hun professionele aanpak. Bovendien bieden wij dit alles aan voor een aantrekkelijke prijs. Kies daarom voor SGV Transport wanneer u kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Limburg?

Internationaal koerier Limburg

Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om uw internationale zending te versturen, dan is SGV Transport de ideale keuze. Wij halen uw zending op in Limburg en rijden direct naar het buitenland om deze zo snel mogelijk te bezorgen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de vertragingen die vaak voorkomen bij verzending per vliegtuig, zoals het laden en lossen, douanecontroles en vliegschema’s. Wilt u daarom een partij die zowel snel als met beleid uw zendingen bezorgd? Of dit nu is van Venlo tot Parijs? Of een korte rit van Roermond naar Düsseldorf? Kies dan voor SGV Transport om uw internationale zending te versturen.

Internationaal koerier limburg

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Limburg

Limburg is een provincie in Nederland en heeft 1.115.895 inwoners, daarmee is het een middelgrote provincie. Limburg staat ook bekend als Nederlands-Limburg, omdat de provincie grenst aan Belgisch-Limburg (een provincie in België). In het uiterste noorden grenst Limburg aan Gelderland en in het noordwesten aan Noord-Brabant. Limburg kreeg pas zijn provinciale statusin 1867, hiermee is het, na Flevoland, de op een na jongste provincie. De provincie staat tegenwoordig bekend om zijn Limburgse vlaaien, de talrijke Limburgse dialecten, de Limburgse schutterijenen en kerkkoren. Grote plaatsen in Limburg zijn: Maastricht, Roermond, Venlo en Valkenburg.