Koerier Haarlem

De koerierdienst van Haarlem en omliggende regio

Over onze koerierdiensten in Haarlem

Moet uw zending snel worden bezorgd vanuit Haarlem? Met SGV Transport bent u verzekerd dat er altijd een koerier bij u in de regio is die binnen het half uur uw pakket kan ophalen. Een team van meer dan 120 koeriers staan klaar om uw pakket snel en met beleid van A naar B te krijgen. Deze koeriers zijn verspreid over het hele land en zo ook in de regio Haarlem. Of het pakketje daarom vanuit de Amsterdamsewijk moet worden bezorgd naar Rotterdam of vanuit Zandvoort naar Herenveen: u geeft de opdracht en wij rijden!

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersdienst Haarlem

Als toonaangevend transportbedrijf levert SGV Transport betrouwbare en efficiënte koeriersdiensten in heel Haarlem. Onze toegewijde koeriers zijn bekend met de unieke uitdagingen van het navigeren door de stad, waardoor wij snelle leveringen kunnen garanderen. Of u nu dringende documenten, pakketten of bulkgoederen moet verzenden, SGV Transport staat klaar om aan uw behoeften te voldoen met professionele zorg en precisie. Wij begrijpen hoe belangrijk uw zendingen zijn en streven ernaar u de best mogelijke service te bieden. Waar moeten wij uw pakket ophalen? Laat het ons weten en wij staan binnen 30 minuten bij u thuis of op kantoor!

Koerier in Haarlem vindt u bij SGV Transport
Koerier in Haarlem vindt u bij SGV Transport

Pakket met spoed bezorgen in Haarlem

Met SGV Transport kunt u er zeker van zijn dat uw pakket snel en veilig op de bestemming aankomt. Wij bezorgen pakketten met spoed in Haarlem, waardoor wij altijd binnen korte tijd bij uw bestemming aankomen. Met onze toegewijde team, professionele koeriers en efficiënte logistiek kunnen wij verzekerd zijn van een soepele levering voor al uw pakketten. En met onze track & trace kunt u de verzendstatus van uw pakketten realtime volgen. U zult elke stap bij het bezorgen van uw pakketten kunnen volgen, waardoor u altijd een duidelijk overzicht heeft van waar uw pakket is en hoe ver het nog moet gaan.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

De hoogste kwaliteit met SGV Transport

Kwaliteit staat vooraan bij SGV Transport. Ons motto is daarom ook “Kwaliteit wint altijd”. Bij ons kunt u verwachten dat uw pakket of andere zending in dezelfde staat aankomt als door u is afgegeven. Om deze rede zijn zendingen tot 450 euro bij ons volledig gratis verzekerd. Dit alles leveren we tegen een zeer scherpe prijs, zo blijft het verzenden met SGV Transport ook financieel leuk.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Haarlem?

Internationale zendingen Haarlem

Niet alleen regionale, nationale, maar ook voor internationale zendingen staat SGV Transport voor u klaar. We rijden vanuit Nederland naar onder andere alle Europese landen. Makkelijk over de weg zodat uw pakket snel en wordt bezorgd en direct naar bestemming gaat. Zo hoeft u geen rekening te houden met het regelen van documenten voor het vervoer met het vliegtuig. Het is in veel gevallen daarnaast ook voordeliger dan vervoer via vliegtuig.

Internationale zending Haarlem

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Haarlem

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad bevindt zich in de regio Zuid-Kennemerland en ligt aan de rivier het Spaarne. De stad heeft 162.914 inwoners. Haarlem kwam in de 10e eeuw voor het eerst voor in literaire bronnen en in 1245 kreeg Haarlem stadsrechten. Door de gunstige locatie aan het Spaarne heeft de stad zich erg snel ontwikkeld. In de 13e en 14e eeuw draaide de stad op het brouwen van bier, scheepsbouw en lakennijverheid. Andere grote steden in Noord-Holland zijn: Amsterdam, Hilversum, Alkmaar en Amstelveen.