Koerier Groningen?

SGV Transport uw koeriersdienst van Groningen

Een koerier in Groningen binnen 30 minuten onderweg!

Met koeriers over het hele land is er ook altijd een koerier in Groningen bij u in de buurt. Zo kan SGV Transport al binnen 30 minuten bij u op de stoep staan. Of u nu in Paddepoel woont, uw kantoor heeft aan de Vismarkt of uw bedrijf gelegen is aan de Eemshaven, voor iedere zending en elke windrichting staan onze koeriers klaar. Door een groot wagenpark kunnen we buiten pakketten ook onder andere meubels en pallets leveren. U geeft de opdracht en wij rijden.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersdienst Groningen

Bent u op zoek naar een koeriersdienst in Groningen? SGV Transport biedt u de beste service, met een groot netwerk en jarenlange ervaring in het transporteren van goederen. Ons team staat altijd klaar om uw zendingen te verzenden naar elke bestemming in Nederland. Van Groningen naar Maastricht, of van Groningen naar Haarlem, niks is ons te gek. We verzenden uw goederen met de meest stipte en betrouwbare services, waardoor u kunt rekenen op een snelle levering. Daarnaast bieden we ook speciale services aan, zoals het verzenden van grote of kleine pakketten op elk moment van de dag. Waar moet uw pakketje naar toe?

Koerier in Groningen vindt u bij SGV Transport
Spoedkoerier Groningen

Spoedkoerier Groningen

SGV Transport biedt een spoedkoerier service in Groningen aan voor al uw zendingen. Onze professionele koeriers kunnen ervoor zorgen dat de goederen snel en veilig op hun bestemming aankomen, omdat we weten hoe belangrijk het is voor u om op tijd te leveren. Ons team staat 24/7 paraat, en we zullen altijd ons best doen om ervoor te zorgen dat uw goederen binnen de kortste keren op de plaats van bestemming aankomen. U kunt zelfs een Track & Trace systeem gebruiken om de status van uw pakket te volgen, zodat u op de hoogte blijft van waar het momenteel is en hoe lang het nog duurt voordat het arriveert.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Waarom kiezen voor SGV Transport

SGV Transport is dé partner voor uw koeriersdiensten in Groningen. Kwaliteit staat bij ons voorop, want kwaliteit wint altijd. Wij zorgen ervoor dat uw zending vanuit Groningen zorgvuldig en snel wordt getransporteerd. Wij hebben daarnaast zoveel vertrouwen in onze koeriers, dat uw verzending tot 450 euro standaard is verzekerd. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Kies daarom voor uw koeriersdiensten in Groningen voor SGV Transport!

Waarom SGV Transport als uw koerier in Groningen?

Internationaal koerier Groningen

Groningen ligt dicht aan de grens en zo kan het goed voorkomen dat u ook een internationale koeriersdienst nodig heeft. Onze koeriers in Groningen rijden dan ook overal naartoe. Zo staan wij buiten onze spoedleveringen, ook bekend voor onze internationale koeriersdiensten. Een bank versturen van Haren naar Bremen of een pallet van Helpman naar Hannover? Onze koeriers in Groningen staan klaar! Ons team is gespecialiseerd in het versturen van goederen verzonden naar verschillende bestemmingen over de hele wereld, waaronder 28 landen zoals Duitsland, België, Frankrijk en vele andere.

Internationaal koerier Groningen

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Groningen

Groningen is een hoofdstad, gemeente en provincie in Nederland. De stad Groningen telt 202.900 inwoners en is daarmee de grootste stad van noordelijk Nederland. In 1795 had Groningen nog maar 23.000 inwoners, maar de gemeente ontwikkelde zich in 1930 tot een gemeente met ongeveer 100.000 inwoners. Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog is een groot deel van de binnenstad verwoest. De stad heeft zich ontwikkeld tot een stad met een gevarieerde handel en industrie. Ook wonen er van de 35.000 van de 60.000 studenten in de stad, wat Groningen tot een echte studentenstad maakt. De provincie Groningen grenst aan Drenthe en Friesland.