Koerier Friesland

SGV Transport de snelste koerier van Friesland en omgeving

Altijd een koerier beschikbaar in Friesland

SGV Transport is dé koerier van Friesland en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en zorgvuldig bezorgen van pakketjes tegen een erg scherpe prijs. Met ons team bestaande uit meer dan 120 koeriers staat we altijd klaar om uw pakket binnen no-time op te halen en naar de bestemming te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide logistieke netwerk, kunnen wij u garanderen dat uw pakket altijd op tijd en in perfecte staat zal worden afgeleverd.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersdiensten Friesland

SGV Transport biedt koeriersdiensten in Friesland voor bedrijven en particulieren. Met een uitgebreid netwerk van chauffeurs en voertuigen, kunnen we de meest betrouwbare, snelle en voordelige oplossing bieden voor al uw transportbehoeften. Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die ervoor zorgen dat elke order wordt afgeleverd met een hoog serviceniveau en volgens de afgesproken tijd. Als u op zoek bent naar betrouwbare en voordelige koeriersdiensten in Friesland, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze klantendienst staat 24/7 voor u klaar.

Koerier in Friesland vindt u bij SGV Transport
Pakketje met spoed bezorgen in Friesland

Pakketje met spoed bezorgen in Friesland

Bent u op zoek naar een transport bedrijf om spoedzendingen te vervoeren in Friesland? SGV Transport is de beste oplossing voor al uw vervoersbehoeften. Ons team van professionele chauffeurs heeft jarenlange ervaring in het vervoeren van pakketten. Daarnaast bieden we snelle, goede en voordelige diensten in heel Friesland.

Of u nu uw pakket met spoed moet laten bezorgen binnen Friesland of naar Limburg of Noord-Holland, niks is ons te gek! Wij zorgen ervoor dat uw zending, hoe groot of klein deze ook is, op de afgesproken plek, op de afgesproken tijd aankomt.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Niet alleen de snelste koerier van Friesland, maar ook tegen scherpe prijs

Niet alleen voor een snelle koerier en klantgerichte aanpak kunt u bij SGV Transport terecht, we vinden ook dat onze diensten betaalbaar moeten blijven. Zo blijft het bezorgen met SGV Transport ook voor uw portemonnee leuk. Zo bieden wij altijd concurrerende tarieven en zorgen we ervoor dat u nooit teveel betaalt voor onze diensten. Als u op zoek bent naar niet alleen de snelst, maar ook de beste koerier van Friesland, dan bent u bij SGV Transport aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd klaar om u te helpen met het snel en zorgvuldig bezorgen van uw pakket.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Friesland?

Internationale zending Friesland

SGV Transport is uw vertrouwde partner voor internationale koeriersdiensten in Friesland. Of u nu een pakket wilt verzenden naar een nabijgelegen stad of een internationale bestemming, wij garanderen een snelle, betrouwbare en kosteneffectieve service. Ons team van ervaren koeriers staat altijd klaar om uw zending op tijd te leveren, ongeacht de afstand. Wij begrijpen dat elke zending uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke verzendbehoeften te voldoen. Bij SGV Transport streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen.

Koerier in Friesland vindt u bij SGV Transport

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Friesland

Friesland is één van de twaalf provincies van Nederland en telt 649.957 inwoners. Aangrenzende provincies zijn Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De hoofdstad van Friesland is Leeuwarden. Naast de Nederlandse taal heeft het Fries de status van officiële bestuurstaal. De Waddeneilanden zijn ook onderdeel van Friesland, deze bevinden zich op de Waddenzee. De Waddeneilanden vormen samen een toeristenbestemming voor veel toeristen. Friesland staat vooral bekend om sporten zoals: kaatsen, fierljeppen, schaatsen en voetbal (sc Heerenveen en SC Cambuur).