Koerier Ede

SGV Transport is dé specialist als het aankomt op koeriersdiensten in Ede.

Voor al uw koeriersdiensten in Ede

Met onze koeriers in de buurt van Ede kunnen we binnen een half uur na opdracht uw pakketje al komen ophalen. We zijn actief in heel Nederland en zo hebben we ook koeriers in Ede, maar ook in Middelburg, Assen, Den Haag en Rotterdam. Een team van meer dan 120 specialisten staat klaar om uw pakketje snel en met beleid te bezorgen. We hebben een wagenpark met alle maten bestelbussen en bakwagens, zo kunnen we naast pakketten ook grote leveringen bezorgen zoals meubels en palletvervoer.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersdienst in Ede

Zoekt u een koerier van Ede naar steden zoals Den Haag of Amsterdam? SGV Transport is uw vertrouwde partner voor koeriersdiensten in Ede. Onze klanten zijn altijd verzekerd van eersteklas service en persoonlijke aandacht voor hun behoeften. Wij bieden lage tarieven, snelle levering en flexibiliteit in het leveren van goederen naar steden in de omgeving van Ede. Onze klanten weten dat ze op SGV Transport kunnen vertrouwen voor betrouwbare, efficiënte diensten die hun leven makkelijker en minder stressvol maken.

Koeriersdienst in Ede
Spoedkoerier Ede

Spoedkoerier Ede

SGV Transport is een van de meest betrouwbare spoedkoeriers in Ede. Met onze klantgerichte benadering en uitgebreide technische oplossingen hebben we bewezen dat wij de beste diensten bieden voor een betaalbare prijs. Met 24 uur per dag klantenservice en een uitgebreid netwerk van koeriers zorgen ze voor een naadloze ervaring bij het verzenden van pakketten. Dus, waar moet uw pakketje naar toe? Wij kunnen hem binnen 30 minuten bij u thuis of op kantoor ophalen en bezorgen hem op het juiste adres!

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Bij SGV Transport wint kwaliteit altijd

Wij staan voor: “kwaliteit wint altijd”. Wij geloven zo in onze dienstverlening en zo worden verzendingen onder de € 450 verzekerd bezorgd. En dat alles zonder verborgen kosten, zoals voorrijkosten. Dat is waar onze service bekend om staat en waarom we trots op zijn. Wanneer u daarom voor kwaliteit kiest, kies dan voor SGV Transport voor uw koeriersdienst in Ede.

Wanneer u kiest voor SGV Transport:

Internationale zending Ede

Een pakketje bezorgen naar het buitenland? Ook daarvoor staat SGV Transport voor u klaar. We leveren pakketje vanuit Ede, Nederland, naar onder andere Duitsland en België. Dit doen we via de weg. Extra snel en dit bespaard kosten. Bent u benieuwd of we ook een pakketje sturen naar uw aangewezen adres? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We staan graag voor u klaar als de koeriersdienst van Ede en omgeving.

Koerier in Drenthe vindt u bij SGV Transport

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Ede

Ede is een gemeente aan de rand van de Veluwe met als hoofdstad de plaats Ede. Al sinds 1812 is Ede een eigen gemeente. De stad heeft rond de 75.000 inwoners. Bossen, heides en zandverstuivingen vormen het landschap rond Ede. De stad ligt boven op een stuwwallen en zo wonen er al bijna 5.000 jaar mensen in dit gebied. Vanaf Ede is het makkelijk reizen naar onder andere Arnhem, Nijmegen en Duitsland.