Koerier Drenthe

Uw zending is vanuit Drenthe binnen een half uur onderweg!

Altijd een koerier beschikbaar in Drenthe

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw pakketje snel en zorgvuldig te bezorgen in Drenthe, of wilt u zeker weten dat uw zending veilig aankomt? SGV Transport is de specialist voor u. Met een team van ervaren koeriers in de regio staan we klaar om uw zending binnen 30 minuten op te halen, waar u ook in Drenthe woont. Onze koeriers zijn snel ter plaatse, of u nu midden in de stad woont of op het platteland. We rijden ook naar omliggende plaatsen, zoals Groningen, Leeuwarden of Hengelo. Zo staan we op iedere plek en voor iedere zending voor u klaar. U bepaalt en wij rijden!

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersdienst Drenthe

Zoekt u een snel en betrouwbaar koeriersbedrijf voor het verzenden van uw pakket vanuit Drenthe? Zoek niet verder, SGV Transport is uw partner voor dit soort behoeften. We leveren documenten, pakketten en goederen aan zowel bedrijven als particulieren wereldwijd. We hebben de expertise in huis om uw verzending efficiënt op de gewenste locatie te krijgen. Het enige dat u hoeft te doen is ons te informeren over de eindbestemming van uw pakket en wij zorgen voor de rest. Of uw zending nu vanuit Drenthe of een andere plaats in Nederland moet worden verzonden, we beloven u een eersteklas service.

Koerier in Drenthe vindt u bij SGV Transport
Internationale zending Drenthe

Vanuit Drenthe een internationale zending versturen?

Heeft u in Drenthe een koeriersdienst nodig of een pakket dat bezorgd moet worden naar het buitenland? SGV Transport heeft koeriers die niet alleen door het hele land rijden, maar ook naar elk land. Wilt u bijvoorbeeld een bank vervoeren van Assen naar Parijs? Of een pakket van Emmen naar Berlijn? SGV Transport kan het allemaal voor u regelen. Wij zijn de internationale koeriersdienst van Drenthe. Bij spoedleveringen kunt u geen betere partij vinden dan SGV Transport.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Hoogwaardige koeriersdiensten met SGV Transport

Bij SGV Transport staan we bekend om onze professionele en efficiënte spoedleveringen, maar we bieden ook hoge kwaliteit. Als u ons uw pakket of andere zending toevertrouwt, kunt u er zeker van zijn dat het in perfecte staat wordt bezorgd. We gaan altijd zorgvuldig om met uw zending en deze zijn standaard verzekerd tot €450,- om u extra zekerheid te bieden. Onze koeriers zijn de beste in het vak en garanderen een uitstekende bezorging van uw zending. Kies voor SGV Transport voor betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige koeriersdiensten.

Waarom kiezen voor SGV Transport als uw koerier in Drenthe?

Bezorgdienst Drenthe

SGV Transport is een leveringsservice die actief is in Drenthe en de omliggende gebieden. We bieden een klantgerichte service die zowel bedrijven als particulieren ondersteunt bij het verzenden van hun pakketten. Onze dienstverlening is niet alleen betrouwbaar en betaalbaar, maar ook flexibel genoeg om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van diverse klanten. Of het nu gaat om het bezorgen van uw pakket in het centrum of naar de stad Maastricht, wij staan voor u klaar! Er is geen taak die wij als te groot, te zwaar of te ver beschouwen.

Bezorgdienst Drenthe

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Drenthe

Drenthe is één van de twaalf provincies in Nederland. Drenthe bevind zich op het noordoosten van het land. In het noorden grenst de provincie aan Groningen, in het oosten met de Duitse deelstaat Nedersaksen, in het zuiden aan Overijssel en in het westen aan Friesland. Drenthe heeft 493.682 inwoners, waarvan Assen de grootste stad is met 67.579 inwoners. De provincie Drenthe staat bekend om het TT-circuit Assen, de hunebedden, het Drents Museum en Wildlands Adventure Zoo in Emmen.