Koerier Den Haag

Uw zending is vanuit Den Haag binnen 30 minuten onderweg!

Altijd een koerier beschikbaar in Den Haag

Met spoed een koerier nodig in Den Haag? SGV Transport heeft altijd een koerier voor u in de buurt om uw zending snel op te halen. Er werken meer dan 120 koeriers voor SGV Transport, zo is er altijd iemand in de buurt van Den Haag om uw zending binnen een half uur op te halen om het daarna direct naar de bestemming te brengen. Dit doen wij snel, zorgvuldig en ook nog voor een voordelige prijs!

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersdienst Den Haag

SGV Transport is een toonaangevende koeriersdienst in Den Haag en staat bekend om zijn betrouwbare en efficiënte leveringsdiensten. Of het nu gaat om de bezorging van een klein pakketje binnen de stad Den Haag of een groot pakket naar een andere stad in Nederland, wij staan voor u klaar! Ons team van gekwalificeerde en ervaren koeriers staat klaar om uw producten op tijd en veilig te leveren, zodat uw klanten zo snel mogelijk tevreden zijn. Waar moet uw pakketje naar toe? Vertel het ons!

Koerier in Den Haag vindt u bij SGV Transport
Koerier in Den Haag vindt u bij SGV Transport

Internationale zending vanuit Den Haag

Bij een internationale zending denkt u direct aan versturen per vliegtuig. Bij SGV Transport halen wij uw zending op in Den Haag en rijden wij direct door naar het buitenland om uw zending zo snel mogelijk naar de bestemming te bezorgen. Hiermee hoeven wij geen rekening te houden met laden en lossen van het vliegtuig, douanechecks, documentenformaliteiten en vliegschema’s. Wat is de eindbestemming van uw pakket of zending? Wij halen hem dezelfde dag op.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit,
want kwaliteit wint altijd!

SGV Transport is dé partner als u een koerier nodig heeft in Den Haag (‘s-Gravenhage). Kwaliteit speelt bij ons een grote rol, want kwaliteit wint altijd. Wij transporteren uw zending vanuit Den Haag zorgvuldig en snel. Standaard is uw zending verzekerd tot 450 euro, omdat wij vertrouwen op onze koeriers en weten dat zij netjes omgaan met uw zending. Dit allemaal voor een voordelige prijs. Daarom kiest u voor SGV Transport!

Waarom SGV Transport als uw koerier in Den Haag?

Bezorgdienst Den Haag

SGV Transport is een gerenommeerde bezorgdienst opererend in regio Den Haag. Met jarenlange ervaring in de logistieke sector, streven we ernaar om snelle, efficiënte en betrouwbare diensten aan te bieden aan onze klanten door heel Nederland. Ons team van toegewijde professionals zorgt ervoor dat elke zending veilig en op tijd wordt afgeleverd. Of het nu gaat om kleine persoonlijke items of grote zakelijke zendingen, wij bij SGV Transport hebben de capaciteit om aan al uw leveringsbehoeften te voldoen.

Koerier in Den Haag vindt u bij SGV Transport

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Den Haag

Den Haag, ook wel ‘s-Gravenhage genoemd, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. De gemeente Den Haag heeft 552.995 inwoners en is hiermee de tweede grootste provincie in Nederland. Den Haag lijkt in vele opzichten op een hoofdstad door zijn politieke functie (regeringszetel), maar Amsterdam is de officiële hoofdstad van Nederland. Den Haag heeft de grootste kustlijn van Nederland aan de Noordzee, deze is ruim 11 kilometer. Plaatsen in de buurt van Den Haag zijn Rotterdam, Zoetermeer en Leiden.