Koerier Den Bosch

SGV Transport is uw ideale partner voor al uw koeriersdiensten in Den Bosch

Koeriersdiensten in Den Bosch nodig?

SGV Transport helpt u graag verder met al uw koeriersdiensten en vraagstukken. Dankzij een groot aantal koeriers door heel Nederland kunnen we snel ter plaatse komen. We hebben dan ook koeriers in de regio Den Bosch die na uw aanvraag binnen één uur op locatie kunnen zijn! Wilt u meerdere pakketjes verzenden of een hele pallet? Geen probleem! SGV Transport beschikt over bestelbussen en bakwagens in de buurt van Den Bosch waardoor we al uw zendingen groot of klein kunnen aannemen.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersdienst Den Bosch

Of het nu gaat om de bezorging van een klein pakket binnen Den Bosch of het transporteren van grote vrachten naar andere steden, met SGV Transport bent u altijd zeker van professionele service en topkwaliteit. Onze koerier in den Bosch hebben ervaring met alle vormen van transport: van pallets tot grote goederen, en bieden u een betrouwbare bezorging op elke locatie. Het enige wat u hoeft te doen, is ons te bellen. Laat ons weten waar het pakketje naar toe moet en wij regelen de rest. We kunnen zelfs binnen 30 minuten op locatie zijn! Waar moet uw pakket naartoe?

Koeriersdienst Den Bosch
Koerier in 's-Hertogenbosch

Bezorgdienst ‘s-Hertogenbosch

SGV Transport biedt een bezorgdienst voor de stad ‘s-Hertogenbosch en de omringende plekken. Onze klantgerichte service helpt bedrijven en particulieren met het vervoer van hun zendingen. Onze service is betrouwbaar, betaalbaar en flexibel genoeg om aan de behoeften van een breed scala van verschillende klanten te voldoen. Of u uw pakket moet versturen naar de wijk Maaspoort of naar de stad Groningen, geen enkel probleem! Geen klus is ons te groot, te zwaar of te ver.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Transport van hoge kwaliteit

SGV Transport garandeert een zorgvuldige dienstverlening en verzekerd dan ook zending tot €450. Zo werken we volgens het motto “kwaliteit altijd wint”. Dankzij onze eerlijke, transportkosten opbouw weet u altijd waar u aan toe bent en zijn er geen verborgen voorrijkosten. Zo maken we koeriersdiensten van hoge kwaliteit betaalbaar voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Den Bosch.

Kiest u voor SGV Transport? Dan kiest u voor een breed scala aan voordelen:

Zending naar het buitenland

SGV Transport helpt u graag verder met zendingen naar het buitenland. We leveren pakketjes buiten Nederland ook in Duitsland en België. We doen dit via de weg om zo een snelle levertijd te waarborgen en uw kosten te besparen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan om u te laten verrassen door de mogelijkheden en de lage kosten van SGV Transport. Zo zijn we uw ideale partner voor koeriersdiensten vanaf Den Bosch.

Koerier in 's-Hertogenbosch

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Den Bosch

Den Bosch vaak ook wel ‘s-Hertogenbosch genoemd, is de hoofdstad van de zuidelijke provincie Noord-Brabant. Den Bosch is dan ook de hoofdstad van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Met meer dan 150.000 inwoners en een bruisend stadscentrum is Den Bosch dan ook zeker de moeite waard voor een bezoek. Zo kan je er onder andere het Noord-Brabant museum bezoeken of genieten van het lekkere eten op een van de vele terrassen.