Koerier Breda

SGV Transport: dé koerier van regio Breda

Voor alle koeriersdiensten in Breda en daarbuiten

Een bank verplaatsen, meubels bezorgen of gewoon een pakketje? Voor alle koeriersdiensten in Breda staat SGV Transport voor u klaar. We hebben een uitgebreid wagenpark zodat we elke grote, vorm en gewicht aan kunnen binnen het normale vervoer. Wil je een pakketje bezorgen binnen Breda of ver daar buiten? Wij rijden voor u door het hele land. Van Middelburg naar Groningen en van Amsterdam tot Brussel; SGV Transport staat voor u klaar.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Over SGV Transport

Bij SGV Transport hebben we een team van koeriers die dagelijks klaarstaan om uw koeriersdiensten in Breda te verzorgen. We zijn gestationeerd in Nijmegen, maar hebben koeriers door het hele land. 120 specialisten die uw pakketje snel en met beleid bezorgen. Kwaliteit wint bij ons altijd en dat merkt u in onze hele dienstverlening. Wij zijn niet voor niks de koeriersdienst van het land.

Koerier in Breda vindt u bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Diverse voordelen

Bij SGV Transport houden we niet alleen van vooruitgang op de weg, maar ook in onze bedrijfsvoering. Naast dat u de koerier kunt volgen via onze track en trace systeem en uw pakketje snel geleverd wordt, hebben we ook een garantie voor pakketten tot € 450,– en hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen. Dit maakt SGV Transport de perfecte partij voor zowel particulier als zakelijk bedrijf.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Breda?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Breda

Breda ligt in het westen van Noord-Brabant en is van oudsher de voornaamste stad van Noord-Brabant. Breda staat bekend om zijn gezelligheid en gastvrije binnenstad. Wat begon als een vestigingsstad, is tegenwoordig een van de grootste steden van het land. De gemeente staat dan ook in de top 10 grootste gemeentes van het land.