Koerier Arnhem

SGV transport is binnen een halfuur onderweg!

SGV Transport is dé koerier van Arnhem

Met koeriers in Arnhem, Amsterdam, Zeeland, Groningen en alle andere delen van het land zijn wij dé koeriersdienst van Nederland. Via onze website kunt u makkelijk een persoonlijke offerte aanvragen. Gaat u akkoord? Met een team van meer dan 120 koeriers kunnen we binnen een half uur al bij u op de stoep staan. Wij zijn niet daarmee niet alleen een van de snelste koeriersdiensten in Arnhem, maar bij ons staat kwaliteit op één. Ons motto is niet voor niets: “Kwaliteit wint altijd.”

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersdienst Arnhem

SGV Transport is een transportbedrijf die uw pakketje ophaalt in Arnhem en deze snel en op tijd bezorgd op de gewenste eindbestemming. Wij bieden betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en tijdige leveringen aan voor particulieren en bedrijven. SGV Transport heeft een breed scala aan koeriersdiensten, waaronder pakketdienst, palletverzending, documentbezorging en spoedleveringen. Het enige wat u hoeft te doen is te bellen en ons laten weten waar en wanneer uw pakket(je) opgehaald moet worden. Wij zorgen voor de rest!

Koeriersdienst Arnhem
Koerier Arnhem

Pakket(je) versturen Arnhem

Als u een pakket in Arnhem versturen wilt, is SGV Transport de beste keuze. Wij bieden snelle en betrouwbare bezorgdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze professionele chauffeurs kunnen uw zending veilig en tijdig overbrengen naar de eindbestemming. Onze services omvatten het verzenden van pakketten, documenten en pallets of grote ladingen voor bedrijven. Wij leveren ook aan huisbezorging met betrouwbare, flexibele opties voor klanten. Onze chauffeurs zijn ervaren en gekwalificeerd om alle bezorgopdrachten met de grootste zorg te verwerken.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Ontdek de kwaliteit van SGV Transport

Bij SGV Transport wint kwaliteit altijd. Wij zijn dan ook dé partij voor wanneer u op zoek bent naar een koerier in Arnhem. Zorgvuldigheid en een snelle levering staat in ons DNA geschreven. Door deze zorgvuldigheid geven wij garantie op bestellingen tot € 450. Dat noemen wij vertrouwen in onze koeriers? Heeft u net zoveel vertrouwen als wij? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. We bezorgen graag de meest uiteenlopende opdrachten voor u.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Arnhem?

Ook uw internationale koeriersdienst

SGV Transport is niet alleen nationaal actief, ook als internationale koeriersdienst staat wij voor u klaar. Wij hebben geen vliegtuigen, maar bezorgen uw pakketje gewoon via de weg. Wanneer u een pakketje net over de grens moet worden bezorgd, bespaard dit niet alleen kosten, maar ook tijd. Met onze bakwagens is de grootte uw bezorging ook meer dan u denkt. Naast pakketjes, bezorgen we ook onder andere pallets en meubilair.

Internationale koerier Arnhem

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Arnhem

Arnhem is een gemeente en de hoofdstad van de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente staat met 164.096 inwoners op de twaalfde plaats. Arnhem maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Arnhem Nijmegen. De grootste gemeente in dit verband is Nijmegen. Doordat Arnhem dicht bij Duitsland ligt en ook op de route ligt tussen West-Oost en Noord-Zuid-Nederland heeft de stad zich goed kunnen ontwikkelen als handelsregio. Steden in de buurt van Arnhem zijn: Nijmegen en Apeldoorn.