Koerier Apeldoorn

Snel en verzorgd geleverd door SGV Transport

Koeriersdienst in Apeldoorn

Op zoek naar een snelle koerier in de regio Apeldoorn? Door onze koeriers die over heel Nederland zijn gestationeerd is er altijd wel een koerier bij u in de buurt. Binnen 30 minuten kunnen we uw pakketje ophalen. Of dit nu een groot meubel is of een pakketje, door middel van een uitgebreid wagenpark bestaande uit combo’s tot bakwagens kunnen we uw pakketje bezorgen van elke grote. Bij SGV Transport is het dus niet de vraag of we het kunnen bezorgen, maar waar we moeten bezorgen en vervolgens wordt alles voor u geregeld.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Spoedkoerier Apeldoorn

Een koerier nodig vanuit Apeldoorn naar bijvoorbeeld Duitsland of België? Ook in dit geval is SGV Transport de partij voor uw koeriersdiensten in Apeldoorn. De leveringen doen wij via de weg. Dit is in veel gevallen goedkoper en bij korte afstanden ook sneller. Bent u daarom op zoek naar een internationale koeriersdienst? SGV Transport is dan ook voor u de partij.

Spoedkoerier Apeldoorn
Bezorgdienst Apeldoorn

Bezorgdienst Apeldoorn

Bezorgdienst Apeldoorn biedt een professionele bezorgservice voor de inwoners van Apeldoorn en omgeving. Snelheid en kwaliteit staat bij onze bezorgdienst bovenaan. Door onze flexibele en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw zending altijd op tijd en in goede staat wordt afgeleverd op de eindbestemming. U kunt bij ons terecht voor al uw bezorgdiensten, van nationale en internationale pakketvervoer tot documentenvervoer.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

Ons motto: kwaliteit wint altijd

Ons motto is niet voor niets: “kwaliteit wint altijd”. Voor ons betekent kwaliteit dat onze koeriers er alles aan doen om uw levering in de beste staat en hoogst mogelijke zorg te bezorgen. Om deze rede zijn onze leveringen tot de €450,- verzekerd. We hebben namelijk het grootste vertrouwen in onze koeriers en hierom kunnen we deze uitstekende dienstverlening garanderen.

Voordelen van verzenden met SGV Transport:

Internationale koeriersdiensten Apeldoorn

Een koerier nodig vanuit Apeldoorn naar bijvoorbeeld Duitsland of België? Ook in dit geval is SGV Transport de partij voor uw koeriersdiensten in Apeldoorn. De leveringen doen wij via de weg. Dit is in veel gevallen goedkoper en bij korte afstanden ook sneller. Bent u daarom op zoek naar een internationale koeriersdienst? SGV Transport is dan ook voor u de partij. Wij hebben een professioneel transportnetwerk, dat ons in staat stelt om uitgebreide logistieke diensten aan te bieden. Als u met SGV Transport werkt, kunt u er zeker van zijn dat de goederen op tijd en veilig bij de bestemming aankomen.

Internationale koeriersdiensten Apeldoorn

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Apeldoorn

Apeldoorn is ondanks zijn nooit toegekende stadrechten de 11e gemeente in aantal inwoners van Nederland. De gemeente die midden in Gelderland ligt telt meer dan 165.000 inwoners. De stad is bekend door bijvoorbeeld Paleis het Loo en de Apenheul. Daarnaast heeft het een levendige binnenstad en heeft de stad een grote regio functie. Met meer dan 100.000 arbeidsplaatsen is er ook genoeg te verzenden vanuit deze levendige stad en gemeente.