Koerier Amsterdam

SGV Transport voor al uw koeriersdiensten in Amsterdam

De snelste koeriersdienst van Amsterdam

Wilt u vanuit de hoofdstad van ons land, Amsterdam, een pakket verzenden? SGV Transport is dan de koeriersdienst in Amsterdam die u zoekt. We staan niet alleen klaar om uw pakketten te versturen, we kunnen ook de bezorging van onder andere pallets, meubels tot vervoersmiddelen voor u verzorgen. U hoeft hier zelfs uw kantoor, fabriek of woning niet voor uit. We komen de zending namelijk op locatie ophalen. Dit doen we binnen een half uur. Zo is uw pakket snel onderweg en snel bezorgd. Om deze rede is SGV Transport ook in te zetten bij spoedleveringen. Van Amsterdam tot over het hele land en daarbuiten.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koerierdienst Amsterdam

SGV Transport is een professionele koeriersdienst die uw pakket thuis of op kantoor ophaalt in Amsterdam en deze op de afgesproken tijd, plek en dag bezorgd op de eindbestemming. Wij bieden betrouwbare en efficiënte diensten voor al uw vervoersbehoeften. We zijn gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten producten, documenten, pakketten, pallets en goederen. Gewicht, grote en afstand is voor ons geen punt. Het enige wat u hoeft te doen, is ons te bellen. Wij regelen de rest. Waar moet uw pakketje naar toe?

Koeriersdienst Amsterdam
Bezorgdienst Amsterdam

Bezorgdienst Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte bezorgdienst in Amsterdam? SGV Transport biedt u de beste oplossing voor al uw bezorgbehoeften. Wij zorgen voor een vlotte en snelle afhandeling van uw pakketten en documenten, zowel binnen Amsterdam als daarbuiten. Snelheid en kwaliteit staat bij onze bezorgdienst bovenaan. Door onze flexibele en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw zending altijd op tijd en in goede staat wordt afgeleverd op de eindbestemming.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit,
want kwaliteit wint altijd!

Een snelle levering is bij SGV Transport standaard en zo ook een uitstekende kwaliteit. Ons motto is: “Kwaliteit wint altijd”. Wij hebben het grootste vertrouwen dat onze koeriers met uw zending netjes en met beleid omgaat. Dit vertrouwen is zo groot dat zendingen tot 450 euro bij ons standaard verzekerd zijn. Zo is uw pakket vanuit Amsterdam niet alleen snel bezorgd, maar komt deze ook aan als door u aangeleverd. Dit vertrouwen maakt dat onze klanten ons zeer positief beoordelen. Lees hieronder de verschillende ervaringen.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Amsterdam?

Dé internationale koeriersdienst van Amsterdam

Van Amsterdam tot over het hele land en ver daarbuiten? Dat leest u goed, ook voor internationale koeriersdiensten vanuit Amsterdam bent u bij SGV Transport op het juiste adres. De verzending loopt hierbij hetzelfde als bij binnenlandse opdrachten, echter gaan onze koeriers in dit geval de grens over. Dit betekent dat de zending extra snel wordt bezorgd gezien er geen rekening gehouden hoeft te worden met externe factoren zoals de douane of vliegschema’s. We zijn daarom niet alleen de partij wanneer u binnen Nederland uw zending snel bezorgd wil hebben vanuit Amsterdam, maar ook internationaal.

Internationale koeriersdienst Amsterdam

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Amsterdam

Amsterdam, ook wel Mokum genoemd, bevindt zich in de provincie Noord-Holland en is de titulaire hoofdstad van Nederland. Met een inwonersaantal van 905.234 inwoners is dit de grootste gemeente van Nederland. De naam heeft Amsterdam te danken aan de in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. In de Gouden Eeuw was Amsterdam een van de belangrijkste haven- en handelssteden van de wereld. Grote steden in de buurt van Amsterdam zijn: Haarlem en Almere. SGV Transport vervoert uw pakket graag! We halen de zending thuis of op kantoor op en zorgen dat hij snel op de eindbestemming aankomt.