Koerier Almere

SGV Transport voor al uw koerierdiensten in Almere

Koeriersdienst in Almere

Wanneer u op zoek bent naar een partij die koeriersdiensten verzorgd in en in de omgeving van Almere, dan is SGV Transport de koerier die u zoekt. Nadat u ons heeft gebeld of akkoord heeft gegeven op de offerte, kunnen we uw zending al binnen 30 minuten ophalen en vervoeren. De koerier gaat direct vanuit Almere naar de plaats van bestemming. Naast onze spoedlevering, zijn wij ook extra voordelig. Zo kunt u voor een eerlijke prijs uw zending snel en met beleid naar bestemming bezorgd krijgen.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Koeriersbedrijf Almere

Op zoek bent naar een betrouwbaar en snel koeriersbedrijf die uw zending verstuurd vanuit Almere? Kijk dan niet verder dan SGV Transport. Wij leveren goederen, documenten en pakketjes aan bedrijven en consumenten over de hele wereld. Wij weten wat nodig is om uw zending snel op de juiste plaats te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen, te vertellen wat de eindbestemming van uw zending is en wij regelen de rest. Of het nu gaat om een zending uit Almere of de rest van Nederland, wij garanderen top service.

Koeriersbedrijf Almere
Bezorgdienst in Almere

Bezorgdienst Almere

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte bezorgdienst in Almere? SGV Transport biedt u de beste oplossing voor al uw bezorgbehoeften. Wij zorgen voor een vlotte en snelle afhandeling van uw pakketten en documenten, zowel binnen Almere als daarbuiten. Snelheid en kwaliteit staat bij onze bezorgdienst bovenaan. Door onze flexibele en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw zending altijd op tijd en in goede staat wordt afgeleverd op de eindbestemming.

SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit,
want kwaliteit wint altijd!

Bent u nog niet overtuigd? Lees dan de verschillende ervaringen van onze klanten. Bij SGV Transport krijgt u namelijk naast een voordelige prijs en snelle levering ook diverse andere voordelen zoals een gratis verzekering op pakketten tot €450 en een nauwe communicatie tijdens het verzendproces. Zo bent u constant op de hoogte waar uw koerier is en wanneer de zending verwacht wordt bij de ontvanger. Dat valt bij ons onder onze standaard service.

Waarom SGV Transport als uw koerier in Almere?

Uw zending vanaf Almere direct naar het buitenland

Wilt u een zending bezorgen vanaf Almere naar bijvoorbeeld Frankrijk of Duitsland? Dan staan onze koeriers in Almere ook voor u klaar. Wij komen de zending ook gewoon bij u op locatie ophalen door heel Nederland en rijden direct door naar de uiteindelijke bestemming in het buitenland. Hierdoor hoeven wij geen rekening te houden met externe factoren zoals douanechecks, vliegschema’s en de extra tijd dat uw zending op de luchthaven verblijft. Op deze manier wordt uw zending snel, voordelig en veilig door onze Koerier in Almere bezorgd naar de uiteindelijke bestemming.

Koerier in Almere vindt u bij SGV Transport

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Over Almere

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland. De gemeente Almere telt 218.096 inwoners. De stad is vernoemd naar een binnenzee uit de middeleeuwen, genaamd Almere. Deze binnenzee lag ongeveer op de plek waar nu het IJsselmeer ligt. Andere grote plaatsen in de buurt van Almere zijn: Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. SGV Transport vervoert uw pakket graag! We halen de zending thuis of op kantoor op en zorgen dat hij snel op de eindbestemming aankomt.