Fiets vervoeren?

Fiets(en) vervoeren is nog nooit zo makkelijk geweest

Fiets(en) vervoeren met SGV Transport

Wilt u een fiets of meerdere fietsen binnen en/of buiten Nederland vervoeren? Kies dan voor de goede service van SGV Transport. Wij helpen u graag verder. Wij vervoeren wekelijks honderden fietsen, dus wij vervoeren ook graag uw fiets voor een eerlijk tarief. Normale fietsen, elektrische fietsen en de bakfietsen. Het enige wat u moet doen is het doorgeven van het gewicht, de afmetingen en de eindbestemming en de rest regelen wij. Geen klus is ons te zwaar. Wij garanderen een veilige reis, zelfs voor de grootste voorwerpen.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Fiets versturen binnen Nederland

Op zoek naar een transportbedrijf voor het probleemloos vervoeren van uw fiets, elektrische fiets, e-bikes of bakfiets? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven naar een snelle en veilige levering van uw goederen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de fiets(en). Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw bezit veilig aankomt, zonder schade door overbelasting of onjuiste behandeling. Wij halen uw fiets op en leveren hem op de juiste bestemming af, van deur tot deur. Neem contact op voor een offerte.

Fiets vervoeren bij SGV Transport
Fiets vervoeren bij SGV Transport

Fiets versturen naar het buitenland?

Bent u van plan om een fiets of meerdere fietsen te versturen naar het buitenland? Dat kan heel makkelijk en eenvoudig geregeld worden bij SGV Transport. Wij halen uw fiets op en dan rijden wij direct door naar het buitenland. Hierdoor hoeven wij geen rekening te houden met het laden en lossen van het vliegtuig, douanechecks en vliegschema’s. Dit maakt ons één van de snelste transport bedrijven. Wij zorgen dan dat uw fiets op tijd en zorgvuldig wordt vervoerd tegen gunstige tarieven.

Fiets vervoeren bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit,
want kwaliteit wint altijd!

SGV Transport is dé partner als u goederen wilt versturen. Kwaliteit speelt bij ons een grote rol, want kwaliteit wint altijd. Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten. SGV Transport biedt verschillende diensten voor de verschillende goederen die u wilt vervoeren. Bij SGV Transport wordt uw zending zorgvuldig en snel verstuurt en dit allemaal voor een voordelige prijs. Daarom kiest u voor SGV Transport !

Waarom SGV Transport als uw koerier?

Fiets verzenden direct naar het buitenland

Als nationale en internationale transport service, biedt SGV Transport betrouwbare en veilige verzending van uw goederen. Wist u dat we ook gespecialiseerd zijn in de directe verzending van uw fiets naar het buitenland? Onze professionele koeriers zorgen voor een snelle en efficiënte levering, waarbij we altijd rekening houden met uw specifieke wensen en behoeftes. Of het gaat om één fiets of een aantal fietsen, niks is ons te gek!

Kies SGV Transport voor een naadloze fietsverzending naar het buitenland en geniet van de beste service en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw fiets veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. SGV Transport, uw partner in transport!

Express verzenden bij SGV Transport

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Waar kunnen wij u nog meer bij helpen?

Naast het vervoeren van uw fiets hebben wij nog meer diensten waar wij u graag mee helpen. Wij kunnen ook uw motor of scooter vervoeren van A naar B. SGV Transport biedt een snelle en veilige dienst waarmee uw zending op tijd op het juiste adres aankomt. Ons personeel staat altijd klaar om hulp te bieden en advies te geven wanneer dat nodig is. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Motor vervoeren

U wilt geen schade bij het vervoeren van uw motor. Wij zorgen voor veilig transport.

Scooter vervoeren

Uw scooter wordt snel en zonder schade bij zijn bestemming bezorgd.

Express verzenden

Met spoed iets bezorgen? Binnen één uur is uw pakket onderweg!