Express verzenden?

Uw zending is binnen 30 minuten onderweg!

Express levering met SGV Transport

Wilt u uw zending zo spoedig mogelijk versturen binnen en/of buiten Nederland? Kies dan voor SGV Transport om uw goederen/pakket express te verzenden. Express verzenden betekend dat wij gebruik maken van ons eigen netwerk om uw bestelling te bezorgen. Hierdoor bent u ervan verzekert dat uw pakket op tijd wordt bezorgd. Daarnaast halen wij uw pakket thuis of op kantoor op. Snelheid en korte levertijden staan bij Express zendingen boven aan.

Wekelijks verzenden wij honderden express zendingen, dus wij verzenden ook graag uw express pakket voor een eerlijk tarief. Het enige wat u moet doen is het doorgeven van het gewicht, de afmetingen en de eindbestemming en de rest wordt voor u geregeld. Onze koerier zorgt ervoor dat uw levering op een snelle en veilige manier van A naar B komt.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Express verzenden binnen Nederland

Met zakelijk express verzenden van SGV Transport bent u ervan verzekert dat uw pakket op de juiste tijd op de juiste eindbestemming komt. Express verzending houdt in dat de zending snel en veilig per koeriersdienst wordt verstuurd. Het pakket(je) wordt bij u thuis of op het werk opgehaald en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk op bestemming komt. Hiervoor maken wij gebruik van ons eigen netwerk. Uw pakket binnen 30 minuten onderweg door heel Nederland? Neem dan direct contact op met onze express koeriersdienst.

Express verzenden bij SGV Transport
Express verzending naar buitenland

Express verzenden naar het buitenland

Bent u van plan om uw zending met spoed te verzenden naar het buitenland? Dat kan heel makkelijk en eenvoudig geregeld worden bij SGV Transport. Wij halen uw zending op en zorgen dat deze Express wordt verstuurd naar het buitenland. Met ons wereldwijde netwerk kunnen wij de snelste en meest betrouwbare levertijden bieden. Met express verzenden bent u verzekerd van een snelle internationale zending op dezelfde dag. Wij zorgen dat uw express zending op tijd en zorgvuldig wordt vervoerd tegen gunstige tarieven. Waar wacht u nog op? Wij gaan direct voor u aan de slag!

Fiets vervoeren bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit,
want kwaliteit wint altijd!

SGV Transport is dé partner als u goederen wilt versturen. Kwaliteit speelt bij ons een grote rol, want kwaliteit wint altijd. Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten. SGV Transport biedt verschillende diensten voor de verschillende goederen die u wilt vervoeren. Bij SGV Transport wordt uw zending zorgvuldig en snel verstuurt en dit allemaal voor een voordelige prijs. Daarom kiest u voor SGV Transport !

Waarom SGV Transport als uw express koerier?

Express post

Heeft u zakelijke pakketten of zakelijke post die met spoed bezorgd moet worden? Dan bent u bij SGV Transport op het juiste adres. Wij beschikken over een toegewijd team van verzendexperts die gedurende het hele proces met klanten samenwerken en ervoor zorgen dat de zending wordt afgeleverd op tijd en op de juiste bestemming. Wij bieden flexibele collectie: u bepaalt wanneer wij het pakket bij u thuis of op kantoor komen halen. Daarnaast zijn onze zendingen traceerbaar zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw zending.

Express post buitenland

SGV Transport is één van de toonaangevende transportbedrijven in Nederland. Wij bieden internationale express post verzending. Wij zetten ons in voor betrouwbare, efficiënte en veilige verzendoplossingen met levertijden die zelfs aan de meest veeleisende eisen voldoen. Ons ervaren team van professionele koeriers is zeer deskundig als het gaat om internationale regelgeving en douane-eisen, zodat je pakketten veilig en op tijd aankomen in het land van bestemming. Met behulp van onze geavanceerde technologie en toegewijd personeel kunnen we 100% klanttevredenheid garanderen. Uw pakket ook direct versturen naar het buitenland? Bel ons!

Express verzenden bij SGV Transport

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Waar kunnen wij u nog meer bij helpen?

Naast een Express zending, zijn we nog meer diensten die u bij ons kunt afnemen. Zo verzorgen wij graag uw cadeau, een pallet maar kunnen wij uw pakketten ook aangetekend versturen. SGV Transport biedt een snelle en veilige dienst waarmee uw zending op tijd op het juiste adres aankomt. Ons personeel staat altijd klaar om hulp te bieden en advies te geven wanneer dat nodig is. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Cadeau bezorgen

Wij gaan zorgvuldig om met het bezorgen van uw cadeau.

Pallet vervoeren

Met ons wagenpark kunnen wij 1 tot 17 pallets vervoeren.

Aangetekend versturen

Extra zekerheid door uw pakket aangetekend te versturen. Wij doen het voor u!