Cadeau bezorgen?

Verras iemand met een cadeau

Cadeau bezorgen met SGV Transport

Wilt u een cadeau of meerdere cadeaus binnen en/of buiten Nederland laten bezorgen? Kies dan voor SGV Transport. Wij bezorgen wekelijks honderden cadeaus en bezorgen ook graag uw cadeau tegen een eerlijke tarief. Het enige wat u moet doen is het doorgeven van het gewicht, de afmeting en de eindbestemming en de rest regelen wij. Wij zorgen dat elke verrassing of cadeau voor een speciale gelegenheid op tijd en met de grootste zorg wordt afgeleverd.

0+
Zendingen per maand
0+
Koeriers
0
Landen waar wij bezorgen

Cadeau laten bezorgen in Nederland?

Wilt u een speciaal cadeau laten bezorgen? Onze bezorgdienst is beschikbaar voor zowel commerciële als persoonlijke doeleinden. Dit betekend dat u op ons kunt rekenen om het geschenk snel en tegen een scherpe prijs te laten vervoeren. Voor ons maakt de grootte of breekbaarheid van het cadeau niet uit. Wij bezorgen uw geschenk door heel Nederland; van Maastricht tot Groningen en van Den Helder naar Enschede. Voor meer informatie neemt u contact op met een transportspecialist van SGV Transport.

Cadeau bezorgen bij SGV Transport
Cadeau bezorgen bij SGV Transport

Cadeau naar het buitenland versturen?

Bent u van plan om een cadeau of meerdere cadeaus naar het buitenland te versturen? Dat kan heel makkelijk en eenvoudig met SGV Transport. Wij halen uw cadeau op en dan rijden wij direct door naar het buitenland. Hierdoor hoeven wij geen rekening te houden met het laden en lossen van het vliegtuig, douanechecks en vliegschema’s. Wij zorgen dan dat uw goederen op tijd en zorgvuldig worden bezorgd tegen gunstige tarieven. Dit maakt ons één van de snelste transport bedrijven.

Cadeau bezorgen bij SGV Transport
SGV pijl oranje

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

SGV pijl oranje

SGV Transport staat voor kwaliteit, want kwaliteit wint altijd!

SGV Transport is dé partner als u goederen wilt versturen. Kwaliteit speelt bij ons een grote rol, want kwaliteit wint altijd. Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten. SGV Transport biedt verschillende diensten voor de verschillende goederen die u wilt vervoeren. Bij SGV Transport wordt uw zending zorgvuldig en snel verstuurt en dit allemaal voor een voordelige prijs. Daarom kiest u voor SGV Transport !

Waarom SGV Transport als uw koerier?

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Waar kunnen wij u nog meer bij helpen?

Naast het versturen en bezorgen van uw cadeau hebben wij nog meer diensten waar wij u graag mee helpen. Zo kunt uw pakket of cadeau ook met spoed laten bezorgen of zelfs aangetekend versturen. SGV Transport biedt een snelle en veilige dienst waarmee uw zending op tijd op het juiste adres aankomt. Ons personeel staat altijd klaar om hulp te bieden en advies te geven wanneer dat nodig is. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Express verzenden

Met spoed iets bezorgen? Binnen één uur is uw pakket onderweg!

Pakket vervoeren

Wij vervoeren pakketten in alle soorten en maten

Aangetekend versturen

Extra zekerheid door uw pakket aangetekend te versturen. Wij doen het voor u!