Koeriersdiensten

Uw pakket binnen 30 minuten onderweg!

Maak gebruik van de SGV koeriersdiensten

Heeft u op korte termijn transport nodig? Dan zit u bij SGV Transport goed. Onze koeriers staan voor u klaar en helpen u graag. Met onze koeriersdienst zorgen wij ervoor dat uw levering zo snel mogelijk op haar bestemming komt, nationaal of internationaal. Onze koeriers komen de zending bij u thuis of op het werk halen en wij zorgen dat de zending veilig en snel op de bestemming aankomt. Waar kunnen wij de zending ophalen? Laat het ons direct weten!

  • Onze koeriers staan 24/7 voor u klaar
  • Nationaal en internationaal transport
  • Hoge kwaliteit
  • Snel, goed en voordelig
  • Uw pakket wordt op locatie opgehaald
  • Snelle en betrouwbare koeriers

Koeriersdienst in heel Nederland

Op zoek naar een betrouwbare, tijdige en snelle koeriersdienst in Nederland? Dan staat SGV Transport voor u klaar! Wij zorgen ervoor dat uw zending op de juiste datum, op de juiste tijd en de juiste plek binnen Nederland wordt bezorgd. Wij bieden een complete leveringsoplossing voor al uw pakketten, pallets en/of goederen. Ons team van ervaren logistieke professionals zorgen ervoor dat wij uitstekend aan al uw eisen voldoen. Een pakket van Maastricht naar Groningen? Of van Enschede naar Den Helder? Niks is voor ons te gek! Uw zending vandaag nog onderweg met een koeriersdienst in Nederland? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Wij bieden de perfecte oplossing!

internationale koeriersdienst

Internationale koeriersdienst

SGV Transport levert snelle, betrouwbare en veilige internationale koeriersdiensten. U kunt erop vertrouwen dat wij uw internationale zending snel, efficiënt en op tijd afleveren op de eindbestemming, ook in het buitenland. Wij streven ernaar om diensten van topkwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen. Als u uw zending via SGV transport naar het buitenland laat versturen, brengen wij de zending persoonlijk op juiste bestemming. Hierdoor hebben onze internationale koeriers geen last van vliegschema’s, douane controles of het laden en lossen van het vliegtuig.

Waarom kiest u voor SGV Transport als uw koerier?

SGV Transport heeft jarenlange ervaring in het transporteren van pakketten van groot tot klein. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij u in alle transportmogelijkheden voorzien. Met onze bestelbussen kunnen wij snel en gemakkelijk de kleinere pakketten vervoeren. En met onze vrachtwagens kunnen wij zelfs meerdere pallets voor u vervoeren. Bent u benieuwd wat voor u de beste optie is om uw zending snel, goed en voordelig naar uw eindbestemming te transporteren? Neem dan contact op met SGV Transport en wij bespreken graag alle mogelijkheden met u door.

Wat kost onze koeriersdienst?

De kosten van de koeriersdienst hangt af van het soort zending en de gekozen afstand. Kleine zendingen worden al verstuurd vanaf € 0,39 per kilometer. Benieuwd naar de kosten voor uw zending? Vraag direct een gedetailleerde offerte op of neem contact op met SGV Transport voor meer informatie.

Heeft u haast met het versturen van uw pakket? Dan raden wij onze spoedlevering aan.

koeriersdiensten kosten

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck
Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!
⭐⭐⭐⭐⭐
N. Dams
Snelle en nette service. En goede communicatie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Terrascan B.V. Lijnden

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast onze koeriersdiensten hebben wij nog meer diensten waar wij u graag mee helpen. U kunt bijvoorbeeld uw levering ook met spoed verzenden. SGV Transport biedt een snelle en veilige dienst waarmee uw zending op tijd op het juiste adres aankomt. Ons personeel staat altijd klaar om hulp te bieden en advies te geven wanneer dat nodig is. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Pakket vervoeren

Wij vervoeren pakketten in alle soorten en maten.

Pallet vervoeren

Met ons wagenpark kunnen wij 1 tot 17 pallets vervoeren

Bank vervoeren

Veilig vervoeren van uw bank is voor ons een kleine moeite.

Bed vervoeren

Een klein of groot bed vervoeren? Wij doen het voor u!

Cadeau bezorgen

Wij gaan zorgvuldig om met het bezorgen van uw cadeau.

Fiets vervoeren

Een fiets vervoeren kan onhandig zijn. Bezorging van een fiets is voor ons een kleine moeite.

Goederen vervoeren

Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten.

Kast vervoeren

Bij het vervoeren van een kast helpt SGV Transport u graag.

Meubel vervoeren

Wij gaan zorgvuldig met uw meubels om, zodat ze zonder schade worden bezorgd.

Rembours versturen

Het is bij ons mogelijk om de ontvanger te laten betalen bij aflevering.

Scooter vervoeren

Uw scooter wordt snel en zonder schade op zijn bestemming bezorgd.

Motor vervoeren

U wilt geen schade bij het vervoeren van uw motor. Wij zorgen voor veilig transport.

Witgoed vervoeren

Een wasmachine of droger vervoeren is dagelijks werk voor ons.

Documenten vervoeren

Wij zorgen dat (vertrouwelijke) documenten snel en veilig getransporteerd worden

Aangetekend versturen

Extra zekerheid door uw pakket aangetekend te versturen. Wij doen het voor u!

Express verzenden

Met spoed iets bezorgen? Binnen één uur is uw pakket onderweg!